Igor Tudor İstanbul’a geldi, Beşiktaş açıklama yaptı

Igor Tudor İstanbul’a geldi, Beşiktaş açıklama yaptı

Galatasaray'ın eski hocası Igor Tudor ve Beşiktaş efsanesi Seriç'ten derbi öncesi sürpriz ziyaret. Beşiktaş'a transfer mi geliyor? Siyah beyazlılar açıklama yaptı.

GALATASARAY'ın eski teknik direktörü Igor Tudor, Beşiktaşlı eski futbolcu Seriç ile birlikte İstanbul'a geldi. İki isim, Galatasaray-Beşiktaş derbisini de izleyecek.

Şubat 2017 - Aralık 2017 tarihleri arasında Galatasaray’ı çalıştıran Hırvat teknik adam, sarı kırmızılı kulübün ardından Udinese, Hajluk Split, Hellas Verona ve son olarak Marsilya’da görev aldı.

Bir dönem Juventus’ta yardımcı antrenörlük de yapan Igor Tudor, Haziran ayında Marsilya’dan ayrıldı.

BEŞİKTAŞ’TAN TUDOR AÇIKLAMASI

Beşiktaş, teknik direktör Igor Tudor’un siyah-beyazlı ekip için İstanbul’a geldiği iddialarını yalanladı.

Sosyal medyada Hırvat teknik adamın Beşiktaş ile görüşmelerde bulunmak için İstanbul’a geldiği iddia edilmişti. Siyah-beyazlı ekip, bu iddiaların çıkmasından kısa bir süre sonra çıkan haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, "Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul'a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır. Galatasaray ile oynayacağımız müsabaka öncesi Kulübümüzdeki huzuru bozmak amacıyla menajer oyunlarıyla masa başında üretilen haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

YARDIMCILARI BURAK YILMAZ’IN YANINA GELDİ

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz’ın yardımcı antrenörlüğüne Hari Vukas’ı ve atletik performans antrenörlüğüne ise Toni Modric’i getirdi. İki antrenör, Galatasaray döneminde Tudor’un yardımcılığını yapmıştı.

Bu atamaların ardından Tudor’un Beşiktaş’a geleceği dedikoduları patlak verirken, Burak Yılmaz bu iddiaları reddetmişti.

Yılmaz, “Aramıza benim isteğim ve arzumla iki yeni hocamız katıldı. Yönetimimize teşekkür ediyorum. Bize daha fazla güç katacaklarını düşündük. Antrenörler yakından tanıdığım isimler. Her zaman iletişim halindeydim. Onlara da teşekkür ediyorum. Davetimizi ikiletmeden burada oldular. Bu da kulübümüzün büyüklüğünden geliyor. Her şey benim isteğimle oldu. Her şey olumlu yönde gidiyor.” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler