Ilgazspor, Polisgücünü dağıttı: 6-1

Ilgazspor, Polisgücü'nü dağıttı: 6-1

Çankırı Amatör Liginde şampiyonluğun güçlü adayı Ilgazspor, gruplardaki son maçını kendi saha ve seyircisi önünde farklı kazandı.

Çankırı Amatör Liginde 19 ve 20 Şubat tarihlerinde oynanacak play-off maçlarına katılmayı garantileyen (B) Grubu lideri Ilgazspor, gruptaki son maçını kendi saha ve seyircisi önünde farklı kazandı: 6-1

Grubun zayıf takımlarndan Polisgücü karşısında daha ilk yarıda ligin gol rekorunu kıracak kadar pozisyona giren Ilgazspor, maçın sonucunu tayin eden gollerine ikinci yarıda kavuştu.

Ilgazspor dünkü maça şu 11'le çıktı: Burak Küsmez, Mustafa Cengiz, İrfan Çömez, Sercan Açıkel, Ömer Tekin, Ömer Çelik, Erkan Emir, Çağlar Alkış, Fatih Dumuş, Bahattin Açıkalın, Mehmet Topluca.

Ilgazspo'un yedek kulübesi ise; Fuat Yıldırım, Ömer Atik, Oğuz Uğurl, İlhan Açışkan ve Ali Tek'den oluşuyordu.

Maçın ilk yarısında sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyen yeşil-beyazlılar, konuk ekip Polisgücü'nün 35. dakikada attığı gole engel olamadılar.

Ev sahibi takım 40. dakikada Erkan Emir'in ayağından kazandığı golle durumu eşitledi. İki takım da soyunma odasna 1-1'lik skorla gittiler.

İKİNCİ YARI
İkinci yarının hemen daha başında,dakikalar 47'yi gösterirke Mehmet Topluca takımını 2-1 üstün duruma getiren golü atmakta zorlanmadı. Ve bu golden sonra sahada Ilgazsporlu oyuncuların gol shovu başladı. 60. ve 85. dakikalarda Erkan Emir, 65. dakikada Ömer Atak ve 70. dakikada Oğuz Uğurlu'nun golleri ile Ilgazspor sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
20 Şubat Pazar günü oynanacak olan Play-off yarı final maçında (A) Grubu ikincisi Yeni Sarayspor ile karşılaşacak olan Ilgazspor'da hedef öncelikli olarak bu maçı kazanarak 26 Şubat Pazar günü final oynamak.

Bugünlerde Ilgaz'da tüm sporseverler Ilgazspor'un şampiyonluğu için adeta kenetlenmiş durumda. Şimdi gözler  20 Şubat tarihinde oynanacak yarı final maçında Ilgazlılar tüm sporseverleri takımlarına destek vermeye davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler