İmam'ın hedefinde bu kez Cem Yılmaz var

İmam'ın hedefinde bu kez Cem Yılmaz var

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı'nın sosyal medya üzerinden yayınlanan vaazları gündem olmaya devam ediyor...

DAHA önce sosyal medya hesabından konserlerinde LGBT bayrağı açan sanatçıları hedef alarak gündeme gelen imam Halil Konakçı bu kez de komedyen Cem Yılmaz’ı hedef aldı.

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı'nın sosyal medya üzerinden yayınlanan vaazları gündem olmaya devam ediyor. Konakçı'nın bir vaazında Cem Yılmaz'ın esprisini hedef aldı.

Konakçı, Cem Yılmaz'ın Kadının yaratılışına ilişkin esprisini şu sözlerle hedef aldı:

"Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş 'Ben bundan iyisini de yaratırım' diyerek kadını yaratmış."

Konakçı, "Bunu söyleyen de, buna alkış tutanlar da dinden çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

TSM ŞARKILARINI DA HEDEF ALDI

Konakçı, konuşmasının devamında Türk Sanat Müziği'ndeki bazı parçalarda geçen sözleri dinleyenlerin ve o sözleri yazanların dinden çıktığını ileri sürdü.

Konakçı şunları söyledi:

"Cenneti değişmem saçının teline diye şarkı yazmış adam, bak bak... Sensiz cennet bile sürgün sayılır, madem unutacaktın beni neden yarattın... Şarkı sözleri bunları. Bunları dinleyip keyif alan, söyleyen, yazan dinden çıkmıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler