İnternet olmadan da Tweet atılabilecek

İnternet olmadan da Tweet atılabilecek

Sosyal ağ lideri Twitter da rakiplerine uydu. Yakında internet olmadan tweet atılabilecek. Peki, nasıl?

İnternet dünyasının yaygınlaşmasıyla beraber popülerliği artan sosyal ağlar için kullanıcıya yönelik çalışmalar devam ediyor. Gün geçtikçe popülerleşen akıllı telefon ve tabletler sayesinde günün her saati anlık olarak takip ettiğimiz Twitter, kullanıcı kitlesini arttıracak yeni hamlelerde bulunuyor.
 
Singapur kuruluşu olan U2opia Mobile tarafından edinilen bilgiye göre, üst ve orta seviye olmayan, giriş seviyeli akıllı modellerde internet bağlantısı olmadan da Twitter’a bağlanma yöntemleri geliştiriştiriliyor. İnternet paketinin satın alınmaması durumunda Twitter’dan uzaklaşmak zorunda kalan kullanıcılar için sevindirici haber yine Twitter’dan gelmişti ve burayı tıklayarak ulaşabileceğiniz haberde eski telefonların internete girme projesinden bahsedilmişti.
 
Şimdiyse, bu projenin zamanlaması belli oldu!
2014 yılının ilk aylarıyla birlikte ülkemizde de kullanıma sunulacak yeni hizmet sayesinde, internet paketi olmayan giriş seviye akıllı telefon modellerine özel kodlar girilerek Twitter’a bağlanabilecek.
 
Operatör şirketleri tarafından izin verilecek bağlantı yöntemi ile günün başlıkları görülebilecek, anasayfa akışları takip edilebilecek, durum güncellemesi yapılabilecek, özel mesajlaşmalar gerçekleştirilebilecek ve video/fotoğraf yüklemesi de mümkün olacak. (silikonvadisi.tv)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler