iPhone 5 bugün görücüye çıkıyor

iPhone 5 bugün görücüye çıkıyor

iPhone severlerin aylardır beklediği gün geldi. Apple iPhone 5'i bugün tanıtacak.

Nihayet Apple herkesin 15 aydır merakla beklediği iPhone 5'i bugün tanıtıyor.

Apple'ın yeni telefonu iPhone 5'in daha hızlı, daha ince olması ve daha geniş bir ekran taşıması bekleniyor. Apple merkezinde düzenlenecek "Lets Talk iPhone" adlı tanıtım etkinliğinde, bu kez sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz ay görevini bırakan Steve Jobs olmayacak. Jobs'un yerine şirketin yeni üst yöneticisi Tim Cook iPhone'u tanıtacak.

Apple yetkilileri iPhone 5'in yılbaşı tatili öncesinde piyasaya sürelemesi için çalışmalarına hızla devam ettiklerini söylüyor. Teknoloji uzmanları arasında en çok konuşulan konulardan biri Apple'ın, iPhone 5'in lansmanında daha ucuz ve Asya pazarı için üretilecek özel bir model daha sunacağı.

Tüm detaylar bu akşamki "Lets Talk iPhone" adlı tanıtımda belli olacak.

SON DAKİKA DEDİKODUSU...

Uzun zamandır beklenen Apple lansmanı geldi çattı. Ancak tam da iPhone 5'in açıklanması beklenen bugün bir sürpriz dedikodu kulislerde dolanmaya başladı. Mashable sitesinin haberine göre bu akşamki Apple sunumunda iPhone 5 lanse edilmeyebilir. Site sadece ucuz iPhone olarak satışa sunulacak iPhone 4S'in tanıtılacağını belirtiyor. Birçok kaynağa göre yazılan haberde bugün iPhone 4S'in tanıtılacağı iPhone 5'in ise gelecek haftaya sarkacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler