İrfan Dinçin köyü yine susuz!

İrfan Dinç'in köyü yine susuz!

Buğdaypazarı mahallesinde yapılan altyapı çalışmaları bazı sorumsuzlar nedeniyle vatandaşın susuz kalmasıyla sonuçlandı.

Çankırı Belediyesinin şehir merkezinde yaptığı ya da yaptırdığı bazı çalışmalar vatandaşı mağdur etmeden nedense yapılamıyor.

Son örnek; Buğdaypazarı mahallesi içerisinde belediye tarafından ihaleye çıkartılarak yaptırılan altyapı çalışmaları, yüklenici firmanın yaptığı sergilediği beceriksizlikler nedeniyle bölge halkının susuz kalmasına neden oldu.

Bölgede yapılan çalışmalar sırasında yüklenici firmanın dozeri ÇASKİ'ye ait su borularını dün 3 kez patlatınca Buğdaypazarı ve Fatih Mahallesi sakinleri Ramazan gününde susuz kaldılar.

ŞEHRİN ALTYAPI HARİTASI YOK MU!

Beceriksizlik ve de vurdumduymazlık sonucu Ramazan gününde mağdur olan vatandaşlar "Bu nasıl iş! Belediyenin altyapı haritası yok mudur ki, yüklenici firma elindeki dozeri rastgele sağa sola vuruyor. Su şebekesi zaten yılların yorgunluğu içerisinde zar zor işlev görürken bir de beceriksiz yükleniciler ve sorumsuz belediye görevlileri ile böylesi sonuçlarla karşı karşıya kalıyoruz. Belediyenin mazereti hiç bitmiyor. Bir gün taşeron yüzünden bir gün yüksek basınçtan diğer bir gün boruların patlamasından! Mazeret değil çözüm istiyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler