İstanbula puan için gidiyoruz

İstanbul'a puan için gidiyoruz

Çankırı Belediyespor Teknik Direktörü Yıldırım, "pazar günü İstanbul'da oynayacağımız Sarıyer maçından puan çıkartmamız gerekir" dedi.

Pazar günü Yusuf Ziya Öniş stadında ligin son 7 haftasında elde ettiği 6 galibiyet 1 beraberlikle iyi bir çıkış yakalayan Sarıyer ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyespor'da son hazırlıklar tamamlandı.

Yarın saat 09:00'da otobüsle Çankırı'dan İstanbul'a hareket edecek olan kafile, geceyi Zeytinburnu'nda geçirecek.

SEZAİ YILDIRIM: PUANSIZLIĞA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Sarıyer maçı öncesi Sözcü18 haber merkezine açıklamada bulunan takımın teknik direktörü Sezai Yıldırım "Durumumuz ortada. Puan ve puanlara ihtiyacımız var. Puansızlığa tahammülümüz yok." dedi. Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rakibimiz Sarıyer, ilk yarının son 5 haftasından itibaren iyi bir çıkış yakaladı. Grupta ayağa pas yapan iyi takımlardan bir tanesi. Bizler de iyi bir takıma karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynayacağız. Mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılma hedefindeyiz."

UĞUR, SARI KART CEZALISI
Öte yandan pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda sakat olan Tolga ve sarı kart cezalısı Uğur yer almıyor.

Teknik Direktör Yıldırım "Sakat ve sarı kart cezalısı futbolcularımızın yerine oynayacak olan arkadaşlarımız da en az onlar kadar iyi oynayacaklar. Bundan yana bir endişem yok. Ben çocuklarıma güveniyorum" dedi.

MAÇA İSTANBUL'DA YAŞAYAN ÇANKIRILILARIN İLGİSİ BEKLENİYOR
Pazar günü oynanacak Sarıyer karşılaşmasına, İstanbul'da yaşayan çok sayıda Çankırılı sporseverin takımlarını desteklemek amacıyla Yusuf Ziya Öniş stadında olmaları bekleniyor.

Sarıyer Spor Kulübünden misafir takım kontenjanı olarak toplu alınan bin 250 biletin tamamına yakın bir bölümünün satıldığı, biletlerin maç saatine kadar tamamının tükeneceği bilgisine ulaştık. Bununla birlikte bugün İstanbul Çankırılılar Eğitim ve Kültür Vakfı üyelerine gsm üzerinden mesaj atarak pazar günü oynanacak karşılaşmada buluşma çağrısında bulundu.

KARŞILAŞMANIN HAKEM TRİOSU BELİRLENDİ
Pazar günü Saat 13.30'da Yusuf Ziya Öniş stadında oynanacak karşılaşmanın orta hakemliğini Şanlıurfa bölgesinden Ekrem Gerginci, yapacak. Yardımcıları ise Siirt bölgesinden Çetin Demirhan ve Şanlıurfa bölgesinden M. Mithat Levent. Maçın 4. hakemi ise yine Şanlıurfa bölgesinden Eyyüp Sabri Erdem.

GRUPTA OYNANACAK DİĞER MAÇLAR
Körfezspor - Mardinspor
Göztepe A.Ş. - Beypazarı Şekerspor
Bugsaş Spor - Bandırmaspor
Alanyaspor - Gebzespor
Bozüyükspor - İskenderun D.Ç.
A. Sebatspor - Çorumspor
Hacettepe - Adıyamanspor
Turgutluspor - Yeni Malatyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler