İstanbul'da mevsimin ilk karı düştü

İstanbul'da mevsimin ilk karı düştü

Meteoroloji, soğuk ve yağışlı havalara karşı peş peşe uyarılarda bulunmuştu. Uyarılarından ardından birçok kent beyaza bürünürken, İstanbul'da da kar yağışı başladı. Gece boyunca yağan yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

İSTANBUL'da sabah saatlerinde özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Bazı ilçelerde lapa lapa yağan kar, araçların üzerini beyaza bürüdü. Mevsimin ilk karı ile birlikte heyecanlanan vatandaşlar ise bu anları görüntüledi. Taksim Meydanı'nda lapa lapa yağan kar, unutulmaz görüntüler oluşturdu. Kentin bazı ilçelerinde sulu kar şeklinde süren yağış, bazı ilçelerinde ise kar yağışı şeklinde devam ediyor.

Son dakika hava durumu: İstanbulda mevsimin ilk karı düştü... Meteorolojiden 45 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı

METEOROLOJİ HAFTALIK RAPORU YAYINLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yayınlanan raporda; yurt genelinde soğuk hava dalgası salı gününe kadar devam edecek. Çarşambadan itibaren tekrardan yurt genelinde yağışlı havada dalgası etkili olacak. Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde yağışla birlikte azalacağı, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri altına düşeceği ancak Salı gününden itibaren tekrar artacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler