İşte Apple'ın son bombası

İşte Apple'ın son bombası

iPad Air 2'nin fotoğrafları internete sızdı...

Apple'ın 16 Ekim'de gerçekleştireceği dev etkinlikte tanıtılması beklenen iPad Air 2'nin fotoğrafları bugünden intenrete düştü.

9 Eylül'de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus telefonlarıyla tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başaran Apple, bu kez de 16 Ekim'de yeni bombalarıyla kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez sırada telefon değil tablet var!

Perşembe günü TSİ 20.00'da başlayacak etkinlikte görücüye çıkacak olan yeni iPad'lerin görüntüleri ise bugünden internette yayınlandı. Görüntülerde iPad Air 2'nin dışarıdan bir fotoğrafı ve işlemcisiyle birlikte anakartı da yer aldı.

apple-anakart-internet-sozcu-resim-10.jpg

İki farklı iPad'in tanıtılması beklenen gecede iPad Air 2'nin donanımsal özellikleri ise merak konusu... Görüntüleri değerlendiren uzmanlar, iPad Air 2'nin parmak izi koruma teknolojisi TouchID sensörünü kullanacağı, bunun dışında tıpkı iPhone 6'larda olduğu gibi A8x işlemcilerin bu cihazlarda yer alacağını öngörüyor. 

Henüz hakkında çok da detay bulunmayan yeni iPad'lerin iPhone 6'larda olduğu gibi sektörde fırtına estirip estirmeyeceğini ise zamanla göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler