Jartiyerli Nurgül Yeşilçay büyüledi! İZLE

Jartiyerli Nurgül Yeşilçay büyüledi! İZLE

Osman Sınav’ın, aşk ve sadakat kavramlarını yeni baştan düşündürecek filmi Aşk Kırmızı'nın çarpıcı görüntüleri yayınlandı.

Osman Sınav’ın, aşk ve sadakat kavramlarını yeni baştan düşündürecek filmi "Aşk Kırmızı"nın çarpıcı teaser görüntüleri; Mehmet Erdem’in güçlü sesi ve film için yeniden düzenlediği “Hayat Bu” adlı etkileyici şarkısıyla yayınlandı.

Yüzleşmekten kaçtığımız soruları sordurtacak filmin teaser’ı da izleyenleri, “Sevişirken gözlerine değen tek adamı reddedebilir misin?” sorusuyla baş başa bırakıyor.
 
Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı hüzünlü, sarsıcı ve tutku dolu aşk filmi “Aşk Kırmızı”; Nazlıgül (Nurgül Yeşilçay), Zeynep (Ezgi Asaroğlu) ve Ferhat’ın (Tayanç Ayaydın), iç içe geçen aşk hikayesini, aşk ve sadakat kavramlarını baştan sorgulatan bir yaklaşımla “Aşk Kırmızı”da aynı zamanda; Teoman Kumbaracıbaşı,Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu, Güneş Çağlar Hüseyin, Serdar Yeğin, Sertaç Boztepe, Ceren Mertadam, Irmak İpek Altın, Özlem Hasgül, Tuğçe Karabacak ve Murat Bezek rol alırken, usta oyuncular Ayda Aksel ve Burak Sergen de konuk oyuncu olarak yer alıyor.
 
cankiri-nurgulyesilcayaskkirmizi-sozcu-resim-011.jpg
 
Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği  Aşk Kırmızı; 15 Mart 2013 tarihinde beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler