Jennifer Lopez Antalya'da

Jennifer Lopez Antalya'da

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya'da yarın vereceği konser için sabah saatlerinde özel uçakla kente geldi.

Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında Antalya Belek'teki Regnum Carya Otel'de yarın saat 21.00'de vereceği konser için sabaha karşı Antalya Havalimanı'na indi.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki konserin ardından Antalya'ya gelen Lopez, CIP salonundan çıkış yaptı.

Polis ekipleri, şarkıcının çıkış yaptığı kapıda yoğun güvenlik önlemi aldı ve kimsenin yaklaşmasına izin vermedi.

90 kişilik özel ekibiyle 2 uçakla gelen Lopez, daha sonra polis eskortu ve özel korumalar eşliğinde Regnum Carya Otel'e gitti.

ANTALYA'DA 3 GÜN KALACAK

Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez, 5 yatak odası ile özel havuzu ve helikopter pisti bulunan, kurşungeçirmez camla kaplı 3 katlı villaya yerleşti.

Türkiye'den de 60 kişilik ekibin katılımıyla toplam 150 kişilik teknik ekip, Lopez'in konserinde görev alacak.

Normal konserlerde 70- 80 ışık kullanılırken, Lopez konseri için otel yönetiminden 800 ışık talebinde bulunuldu.

İLK İSTEĞİ NE OLDU?
Kulis ekibinden alınan bilgiye göre Lopez, villasına gittiğinde sadece sebze, meyve ve bol bol su istemiş. ‘Şimdiye kadar pek çok ünlü şarkıcı ile çalıştık ama bu kadar kaprissiz birini görmedik’ diyen ekip üyeleri, Lopez’in şu an istirahat ettiğini, uyandıktan sonra da konser için prova yapacağını bildirdi…

BİLETLER TÜKENDİ
Sahnede 2 saat kalması beklenen Lopez'i ayakta dinlemek isteyenlerin 7 bin lira ödediği konser için ayrılan loca fiyatları ise 50 bin Euro'ya çıktı. Konserin biletlerinin dün tükendiği belirtildi.

KIM KARDASHIAN ÖZEL LOCADAN İZLEYECEK
Jennifer Lopez'i locadan izlemek isteyenler için 28 loca ayrıldı. Konser öncesi Lopez, 1 locayı özel misafiri için ayırttı. Lopez’in konserine birkaç gün kala, özel misafirin Kim Kardashian olduğu öğrenildi.

Türk sanatçıların da yoğun ilgi gösterdiği konsere eşi Okan Kurt ve kızı Hira Kurt ile Demet Akalın, Pelin-Anıl Akil çifti, Enis Arıkan, Aslı Kızmaz gibi isimlerin gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler