Kafası kopan adam Zambo, Çankırıda nefesleri kesti

Kafası kopan adam Zambo, Çankırı'da nefesleri kesti

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının finalisti Zambo, Çankırılı izleyicileri büyüledi.

Çankırı Belediyesi Kültür Müdürlüğünün katkılarıyla Çankırı’ya Türkiye’nin ünlü ekibi, Türkiye’nin yıldızları Carmen sirki, izlemeye gelen büyük küçük herkes tarafından büyük ilgi gördü.

Türk sanatçıların başarılarına tanık olan izleyiciler hem gülmekten, hem de alkışlamaktan kendilerini alamadı.

"Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışma finalisti, kafası kopan adam Zambo ve 15 kişilik ödül kazanmış sanatçılardan kurulan Carmen sirkinin yaklaşık iki saat süren gösterisi bitiminde, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

KAFASI KOPAN ADAM NEFESLERİ KESTİ
Kafası kopan adam Zambo'nun gösterisi ile başlayan Carmen sirki robot şov, sihirbazların birbirinden ilginç gösterileri, palyaçolar, merdiven şov gösterileri ile devam etti. Carmen sirki 5 dakikalık aradan sonra  maximum akrobasi  grubu, Michael Jakson şov, ateş adam gösterisi, eğitimli hayvanlar ve dev piton gösterisi ile son buldu.

Su gösterisi için iki kişinin sahneye çıkması ile Çankırı suyunu içen iki izleyici sıra ile içtikleri aynı bardaktaki suyun tadı her içtikleri yudumda değiştiğini söylemeleri izleyicileri güldürdü. Suyun tuzlu ya da ekşi olduğunu ve isimleri yanlış söylemelerini gören izleyiciler her yudumda bir tat nedeninin suda mı, göstericide mi olduğunu anlayamadılar.

Dev piton şhov gösterisinde izleyicilerden bir kısmı pitonu severken yılandan korkanlar salonda heyecan yarattı. (Kaynak: Karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler