Kaleci Serkan en az 3 hafta yok!

Kaleci Serkan en az 3 hafta yok!

Körfezspor karşılaşmasının ilk yarısında pozisyon içerisinde kasığından sakatlanan kaleci Serkan'ın sahalardan 3 hafta uzakta kalması bekleniyor.

Hafta içinde Kocaeli deplasmanında Körfezspor'a 5-0 yenilen Çankırı Belediyespor'da hasar büyük. Maçın 30. dakikasında sakatlanan Serkan Bakar'ın en az üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Körfezspor maçının ilk devresinde kasığında yırtılma meydana gelen Serkan'ın, maçın ikinci yarısını böylesi bir sakatlıkla tamamladığı öğrenildi.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, dün mr'ı çekilen Serkan'ın, önümüzdeki haftayı dinlenerek geçirmesi kararı alındı. 

FARKLI YENİLGİNİN NEDENLERİ ORTAYA ÇIKTI: AĞIR GRİP!
Öte yandan ligin başından bu yana en farklı mağlubiyeti alan Çankırı Belediyespor'da farklı yenilginin nedeni de ortaya çıktı. Mavi-beyazlı takımda başta kaptan Metin olmak üzere, Eşref, Lokman, Ali Çevik, Samet, Rıdvan ve Uğur'un maça yüksek ateşli grip altında çıktıkları öğrenildi.

Takımda yer alan futbolcuların birçoğunun böylesi bir duruma düşmelerinin altında yatan en büyük neden de, takımın zorunlu olarak kaldığı Kamp Eğitim Merkezi!

Judo ve Kuraş Federasyonuna kiralanan kamp eğitim merkezinde, ısının -15'lere düştüğü Çankırı'da, geceleri yanmayan kaloriferlerin futbolcuları yatağa düşürdüğü öğrenildi.

Kamp Merkezinde 11 Şubat'ta başlayan Judo Ümit Milli Takım kampı nedeniyle kaloriferlerin bugünlerde gece-gündüz yandığı görülürken, kamp dışında tesiste geceleri kaloriferlerin yanmaması gerçekten düşündürücü.

FURKAN, ADIYAMANSPOR MAÇINDA YOK! 
Çarşamba günü kendi sahasında Adıyamnspor ile karşılaşacak olan mavi-beyazlılarda iki günlük aradan sonra ilk çalışma dün gerçekleşti.

Kamp Eğitim Merkezi yanındaki sentetik sahata topla buluşan mavi-beyazlılar, farklı Körfezspor yenilgisini unutarak Adıyamanspor maçına en iyi şekilde hazırlanmanın gayreti içerisine girdiler.

Golcü Furkan Aydın'ın gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştüğü ve çarşamba günü oynanacak maç kadrosunda yer almayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler