Kapaklıda Hadi gel köyümüze dönelim şenliği

Kapaklı'da "Hadi gel köyümüze dönelim" şenliği

Kurşunlu'nun Kapaklı köyünde hafta sonunda yapılan şenlik büyük ilgi gördü.

Kurşunlu'nun Kapaklı köyünde yapılan "Hadi gel köyümüze dönelim" şenliği büyük ilgi gördü.

30 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da başlayan şenlik, Kurşunlu ilçesinden gelen saz ve ses sanatçılarının türküleriyle başladı. Yemek ikramından sonra yapılan protokol konuşmalarında ise birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.

Kapaklı köyündeki şenliğe Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Ak Parti Kurşunlu İlçe Başkanı İsmail Tepeçam ile parti yöneticisi Ruhi Şeker de katıldı. İl Başkanı Çivitcioğlu yaptığı konuşmada Kapaklı köyüne yapılan yardımlar ile köye ulaşımı sağlayan yolun asfaltlandığını belirtirken "Sayın milletvekillerimiz TBMM'deki çalışma programı nedeniyle burada bulunamadılar" dedi.

"Hadi gel köyümüze dönelim" şöleninde yaren oyunları, havai fişek gösterileri, çocuklar arasında yapılan çuval yarışı ve halat çekme gibi etkinliklerle  birlikte, kermes ve resim sergisi gerçekleştirildi.

Pazar günü de devam eden şenlik etkinliği çerçevesinde katılımcılara sabah kahvaltısı verildi. Sonrasında vefat edenler ve Hüseyin Öcal adına mevlidi şerif okundu. Mevlid sahipleri davetlilere yemek ikramında bulundu. Akabinde köy mezarlığı ziyaret edilerek Sülük gölü ve Devrez'e gidildi. Etkinlik Pazar akşamı saat 16.00'da İstanbul'dan gelenlerin uğurlanması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler