Kaptan Metin: Bu yıl herşey çok farklı

Kaptan Metin: Bu yıl herşey çok farklı

Çankırıspor'un Ilgaz - Armar Yıldıztepe'deki kampı hız kesmeden devam ediyor.

8 Temmuz'dan bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Çankırıspor, kampın son 4 gününü Ilgaz ilçe stadında yapacağı çalışmalarla tamamlayacak. Kampın tecrübeli ve deneyimli futbolcularından, aynı zamanda takım kaptanlığını da başarılı bir şekilde yerine getiren Metin Özçınar ile kamp sürecini ve yeni sezon hedeflerini konuştuk.

Kaptan Metin "Bu yıl çok farklı bir Çankırıspor ile karşı karşıyayız. Geçen sezona göre oldukça pozitif yönde yaşanan değişimin bu sezon, takım arkadaşlarımla birlikte kulübümüze ve taraftarımıza beklenenin üzerinde olumlu yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

Tecrübeli ve istikrarlı futbolcu Metin Özçınar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu anki görüntüye baktığımda herkes işini çok seviyor. Kampta herkes işinin ustası olarak gününü tamamlıyor. Yaramaz giden bir durum yok. Her şey çok güzel. Yaşadığımız bu süreci sezona yaymamız gerektiğini düşünüyorum. Sezona yayarken de gerek kulüp yönetimi, gerek teknik kadro, gerekse bizler ve tribünlerdeki taraftarımız ile oluşturacağımız farklı dişliler ile Çankırıspor'u uyum içerisinde başarıya götüren yolda ilerlememiz gerekiyor. Bunu gerçekleştiremediğimiz, yani bu dişlilerden bir tanesi bozuk olursa, bir yerde problem çıkıyor. Bu da ne demek, herkes görevini yerine getirirse, taraftar, yönetici ve futbolcu görevini yerine getirdiği zaman başarı geliyor. Bizler üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Yapmak için de burada çok çalışıyoruz. Süreç böyle devam ederse başarı kaçınılmaz olacaktır."

Kaptan Metin Özçınar'a "Geçen yılla bu yıl arasındaki fark nedir?" diye sorduğumuzda aldığımız yanıt " O günlerle kıyaslanmayacak durum var. En basit örneği giydiğimiz malzemeler. Geçen yıl çok kısa sürede oluştuğu için çok eksik vardı. Biz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık ama eksiklikleri gideremedik ancak bu yıl hiçbir problem yok ve herşey çok farklı" dedi.

"Kamp yaptığınız Ilgaz ile ilgili düşünceleriniz" dediğimizde ise "Burada bulunduğumuz ortam oksijen depoluyoruz. Burası çok güzel. Oksijen deposu açısından son derece mükemmel bir yerdeyiz. Hocalarımız kendi alanlarında futbol sektöünün saygın ve deneyimli isimleri. Bu ortamda sadece saha eksik. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Tempomuz yeni başlamamıza karşın çok üst düzeyde.Yeni gelen arkadaşları da az çok tanıyoruz. Kaynaşma açısından bir problem yok. Öyle bir sürece gerek kalmadı. Kampta sağladığımız uyumun verimini saha içerisine inmediğimiz için neticesini göremiyoruz. Onu da sahada telafi edeceğiz." dedi.

GRUPLARIN 2'YE DÜŞMESİ
BankAsya Ligine yükselme gruplarının 4'ten 2'ye indirilmesi konusundaki düşüncelerini sorduğumuz kaptan Metin "Grupların 2'ye indirilerek takım sayılarının 18'e çıkarılması liglerin ilerleyen haftalarında bazı olumsuzlukları beraberinde getiriyor. Şöyle ki, ligin zirvesine yerleşen takımlar ile geride kalan takımlarda oynayan futbolcularda verim düşüklüğü görülüyor. Futbolcu açısından hedef bitiyor ve ortaya hedefsizlik çıkıyor." dedi.

BU YIL TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE OLMALIYIZ
Çankırı'da az sayıda taraftar önünde maç yapmanın futbolcuyu nasıl etkilediğini sorduğumuzda ise kaptan Metin "Taraftar önce elinden geleni yapacak ki, ilk maçtan başlayıp tribünleri doldurup bize destek verecek. Biz de o desteğin karşısında kendimizi başarıya kilitleyeceğiz. Taraftar desteği verdiği halde biz başarılı olamazsak tribünlere gelmemekte haklı. Bütün bunlar normal şartlarda olması gereken. Ancak biz Çankırı'da bunun tersten işleyeceğini düşünüyoruz.  Çünkü Çankırı'da taraftarı takımına küsmüş gibi. Onları hareketlendirmek için iyi sonuçlar alacağız ve traftarı tribüne çekeceğiz" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler