Kar maskeli hırsızlar ilçede cirit atıyor

Kar maskeli hırsızlar ilçede cirit atıyor

Çerkeş'te önceki gece ortaya çıkan kar maskeli hırsız ya da hırsızlar aralarında belediye eski başkanı Mehmet Kiraz'ın da evi dahil 3 evde soygun gerçekleştirdiler.

Kar maskeli hırsız ya da hırsızlar Çerkeş'te aynı gece 3 evi soydular. Soygun yapılan evler arasında Çerkeş Belediye eski başkanı Mehmet Kiraz'ın Yenikent mahallesindeki evi de var.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre önceki gece (salı gecesi) kar maskeli hırsız ya da hırsızlar Yenikent mahallesinde Ergün Alsancak'ın evine girerek cep telefonu ile bir miktar parayı alıyorlar. Daha sonra aynı mahallede belediye eski başkanlarından Mehmet Kiraz'ın evine giren hırsız ya da hırsızların evden ne aldıkları henüz tespit edilemedi.

Kar maskeli hırsız ya da hırsızlar gece mesailerine ilçe merkezinde bulunan Okçular mahallesinde Berber Ali Baba namı ile bilinen Ali Orhan'ın evine de giriyorlar. Gece saat 03.00 dolaylarında evdeki gürültüye uyanan Ali Orhan'ın eşi Şengül Orhan'ın (72) uyanması ve ışığı açması ile birlikte yaşlı kadınla karşı karşıya gelen yüzü kar maskeli hırsız ya da hırsızlar yaşlı kadını iteleyerek evden ayrılıyorlar.

MEHMET KİRAZ: EVDE BİRŞEY YOKTU

Olaydan sonra kendisine telefonla ulaştığımız Çerkeş belediye eski başkanı Mehmet Kiraz "Eve hırsız girmiş! Evde, ev işlerimize bakan bir çalışanımız var o da duymamış. Ancak evde değerli bir eşya yoktu. Hırsızların ne çaldığını bilmiyorum" dedi.

Polisin kar maskeli hırsızla karşılaşan  Şengül Orhan'ın ifadeleri doğrultusunda kar maskeli soyguncunun eşkali üzerinden soruşturmayı sürdürdüğü ve olayı kısa sürede sonuçlandırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler