Karaali, grekoromen milli takımın başında

Karaali, grekoromen milli takımın başında

Çankırı'nın grekoromendeki başarılı ismi Erdoğal Karaali, A Milli Takım antrenörü olarak göreve başladı.

Uzun yıllar Türk güreşine sporcu olarak hizmet eden ve sayısız şampiyonluklar kazanan hemşerimiz Erdoğan Karaali daha önce yapmış olduğu Yıldızlar ve Gençler Milli Takım antrenörlüğü kariyerine A Milli takım antrenörlüğünü eklemiş oldu.

Daha Önce Güreş Federasyonu Başkanlığı görevinden milletvekili adayı olmak için istifa eden Başkan Osman Aşkın Bak’tan boşalan federasyon başkanlığına Aydın eski Gençlik Spor İl Müdürü ve Uluslararası Milli hakem Bekir Çeker seçilmişti. Seçimlerden sonra Federasyon bünyesinde bütün kurullarda köklü değişikler yapıldı.

A Milli takımda yapılan değişiklikle Çankırılı Erdoğan Karaali ile birlikte Hakkı Başar, Salih Yılmaz, Rüstem Koyuncu, Temel Yaşar, Serkan Özden, Bayram Özdemir Milli Takım antrenörlüklerine getirildiler.

Ayrıca, MHP'den milletvekili aday adayı olan Av. Dr. Ahmet Korhan Mastı da Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.

Karaali grokoromen A Milli Takım Antrenörlüğü ile ilgili ekip olarak hedeflerini açıklarken Dünya Şampiyonası’nın oldukça önemli olduğunu vurguladı, “İlk kamp çalışmalarına başladık. Eylül ayına kadar kamplarımız olacak. İlk hedefimiz Dünya Şampiyonasında başarılı olmaktır. İnşallah bu Şampiyonadan alnımızın akı ile çıkıp olimpiyatlarda da başarılar kazanmak istiyoruz, bizleri bu göreve layık görenlere inşallah bu sınavlarla başarılı olarak doğru bir karar verdiklerini göstereceğiz” dedi.

Erdoğan Karaali kimdir?

1965 Çankırı doğumlu Erdoğan Karaali bir çok kere Türkiye Şampiyonluğu kazanmanın yanı sıra uluslararası şampiyonalarda Milli Takım mayosu ile ülkemize çok sayıda madalya kazandırmıştır. Bunlardan başlıcaları Balkan Şampiyonluğu, Ordulararası Dünya Şampiyonluğu ve Akdeniz Oyunları şampiyonluğudur. Karaali, uzun süre Yıldızlar ve Gençler Milli Takım antrenörlüğü görevlerinde de bulundu. (Kaynak: Karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler