Karamollaoğlu'ndan AKP'ye çok sert 'aşevi' tepkisi: İktidarı uyarıyorum...

Karamollaoğlu'ndan AKP'ye çok sert 'aşevi' tepkisi: İktidarı uyarıyorum...

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, parti teşkilatının Malatya'da kurduğu ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevinin kapatılmasına çok sert tepki gösterdi.

MALATYA’da Saadet Partisi'nin destekleriyle kurulan, günlük 10 bin kişilik sıcak yemek ikramı yapılan aşevi, Malatya Valiliği tarafından kaldırılmak istendi.

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada Valiliğin herhangi bir gerekçe göstermediği belirtildi ve 2 saat içinde kaldırılması Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’a iletildi.

"İKTİDARI UYARIYORUM"

Konunun gündem olmasının ardından; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan da yaşananlara sert tepki geldi.

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Karamollaoğlu, "İktidarı uyarıyorum; bu yanlış kararınızdan ve süreç boyunca sergilediğiniz bu bağnazlık ve aymazlıktan derhal vazgeçin!" dedi.

Saadet lideri, şu ifadeleri kullandı:

"Partimizin öncülüğünde Malatya'da kurulan ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz? İktidarı uyarıyorum; bu yanlış kararınızdan ve süreç boyunca sergilediğiniz bu bağnazlık ve aymazlıktan derhal vazgeçin!"

frmkdnlxsam9olu-001.jpg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler