Karatekin 44 yaşında

Karatekin 44 yaşında

Çankırı'nın dinamik gazetesi Karatekin 44 yaşında.

Çankırı Karatekin gazetesi 44'üncü yaşını kutladı. 30 Ağustos 1969 yılında yayın hayatına başlayan Karatekin’in 44. yaş günü ve büyük zaferin 90. yılını dün hep birlikte kutlandı.

Başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Rıza Gürbüz, Bizim Çankırı gazetesi imtiyaz sahibi Ali Kör, Doğruyol gazetesi imtiyaz sahibi İrfan Hoşafçıoğlu, Yeni Gün gazetesi imtiyaz sahibi Ömer Karaman ve çok sayıda vatandaş bu mutlu gününde Karatekin gazetesi mensupları ile birlikte oldu.

Programa katılan Vali Vahdettin Özcan, yerel basının önemine değinerek, “Sizler de kamu görevi görüyor ve vatandaşı aydınlatıyorsunuz, onların dilek ve isteklerinizi sütunlarınıza taşıyorsunuz. Bu anlamda bizlere de yardımcı oluyorsunuz. 43 yıldır yayın hayatına devam ederek bu görevi devam ettirmeniz, vatandaşın doğru bilgilendirilmesine katkıda bulunmanız, zor ve meşakkatli bu mesleği sürdürmeniz tarafımdan memnuniyetle karşılanmıştır” dedi.

Sözcü18 Haber Merkezi ve yayı ailesi olarak Karatekin gazetesine nice başarılı bir yayın hayatı dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler