Karizma fena çizildi

Karizma fena çizildi

Çankırıspor kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor'a 3'ü penaltıdan olmak üzere 4-2 yenilmekten kurtulamadı.

Ligin ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla her geçen gün taraftarının gönlünde ayrı bir değer kazanan Çankırıspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor'a farklı yenilmekten kurtulamadı.

Son 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak ligin ikinci yarısında farklı bir grafik çizen Çankırıspor'da hedef yenilmezlik serisini bu hafta da sürdürmekti. Ancak evdeki hesaplar çarşıya uymadı ve mavi-beyazlılar sahadan 4-2 mağlup ayrılarak taraftarlarını üzdü.

27 puanlı Kırklarelispor ile 28 puanlı Çankırıspor arasındaki karşılaşmanın çekişmeli ve bir o kadar da seyir zevki geçeceği puan sıralamasındaki yerlerinden belliydi.

Atatürk Stadı şeref tribününde Vali Vahdettin Özcan ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali ile misafir takım Kırklarelispor yöneticileri karşılaşmayı izliyor. Tribünlerde çok sayıda taraftar yer yer çamurla kaplı sahada oynanan karşılaşmada mavi-beyazlıları destekledi. Ancak maçın orta hakemi Mehmet Fatih Gökçe'nin özellikle ikili mücadelelerde konuk ekibi gözeten kararları ile Çankırıspor aleyhine verdiği 3 penaltı kararı maçın kaybedilmesine neden oldu.

ÇANKIRISPOR:  2 - KIRKLARELİSPOR: 4

Stat: Atatürk

Hakemler: Mehmet Fatih Gökçe, Emre Ajun, Sezgin Çınar

ÇANKIRISPOR: Gökhan Aslan, Abdullah Kasım Aras, Hüseyin Keleş, Volkan Altınsoy, Ozan Solak, Can Polat, Muammer Sancaklı (Dk. 46 Eşref  Koçak), Ali Yakup, Yahya Alpaslan, Hüsamettin Tut, Onur Demirok

KIRKLARELİSPOR: Alişan Şeker (Dk. 45 Barış Başkan), Hasan Can Özkan, Taner Araz, Murat Tiraki, Recep Serkan Çetintaş, Yunus İçuz, Lokman Akyıldız, Enis Çeliksu, Serkan Turhan, Serkan Sözmen, Hasan Erdi Aslan

Sarı Kartlar: Dk. 21 Gökhan Aslan (Çankırıspor), Dk. 63 Taner Araz (Kırklarelispor)

Gol: Dk. 22, 66, 77 Recep Serkan Çetintaş (pen.), Dk. 80 Serkan Turhan (Kırklarelispor), Dk. 62 Volkan Altınoy, Dk. 73 Ozan Solak (pen.) (Çankırıspor)

Grupta oynanan diğer maçlarda alınan skorlar
Adıyamanspor: 0 - Ünyespor: 1
Altınordu: 0 - Eyüpspor: 1
Denizli Bld.: 1 - Fethiyespor: 1
Körfez Futbol Kulübü: 0 - Kızılcahamamspor A.Ş.: 0
Sarıyer: 0 - 1461 Trabzonspor: 1
Adana Demirspor: 1 - Alanyaspor: 1

Mardinspor: 0 - Bandırmaspor: 3 (Hük.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler