Kasımpaşa: 2 - Göztepe: 0

Kasımpaşa: 2 - Göztepe: 0

Kasımpaşa Göztepe maçı ile Süper Lig'de 26. hafta başladı. Kasımpaşa rakibini 2-0'la geçti ve son dört maçta üçüncü kez kazandı. Göz Göz ise üst üste üçüncü kez yenildi.

Süper Lig’de 26. haftanın açılışında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor’u konuk etti, Kasımpaşa ise Göztepe’yi konuk etti. Kasımpaşa kıran kırana geçen mücadelede sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı ve kümede kalma adına oldukça kritik bir üç puan elde etti.

Son dört haftada üçüncü kez galip gelen Kasımpaşa’ya üç puanı getiren golleri 2. dakikada ve 90+3’te Fode Koita kaydetti. Koita bu iki golle 7 gole ulaştı. Koita’nın aynı zamanda 4 de asisti bulunuyor.

GÖZ GÖZ GOL ATAMIYOR! 
Bu sonuçla Kasımpaşa 26 puanla maç fazlasıyla 13. sıraya yükseldi ve rahat bir nefes almış oldu. Bir maçı eksik olan Göztepe ise 34 puanda kaldı. Göz Göz üst üste üçüncü kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. İzmir ekibi yenildiği bu üç maçta da gol atma başarısı gösteremedi.

Maç Corona virüsü tedbirleri çerçevesinde seyircisiz oynanırken Kasımpaşa gelecek hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Göztepe ise Trabzonspor’u ağırlayacak.

Süper Lig'de gecenin diğer karşılaşmasında;
MKE Ankaragücü: 2 - Çaykur Rizespor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler