Kastamonu karayolunda şalter indi!

Kastamonu karayolunda şalter indi!

Şehiriçinde sürdürülen yol çalışmalarında taşeron ile müteahhit arasında yaşanan problem çalışmaları durdurdu.

Çankırı - Kastamonu karayolunun şehir içerisindeki 11.4 km'lik bölümünde sürdürülen yol genişletme ve düzenleme çalışmaları son bir haftadır yapılmıyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yolun yüklenici firması Özsoylar İnşaat ile taşeron firma arasında yaşanan bazı sıkıntılar, taşeron firmanın işi bırakmasıyla şimdilik sona erdi.

Konuyla ilgili olarak Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar'dan alınan bilgiye göre, müteahhit firma ile taşeron firma arasında çıkan problemler nedeniyle çalışmalara ara verildi. Bölge Müdürü Uyar "Müteahhit firma ile yaptığım görüşmede çalışmaların önümüzdeki Cuma ya da Cumartesi günü yeniden başlayacağını belirttiler. Sanıyorum bu konuda bir aksaklık olmaz" dedi.

asirlikmeseler-cankiri-kesilecek-sozcu-resim-062.jpg

ÇINAR AĞAÇLARI DA KESİLECEK Mİ?

Öte yandan Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı'da tam gaz ağaç katliamı" başlıklı haberimizden sonra vatandaşlardan gelen tepkilerle birlikte Çankırı Belediyesi ağaç sökümlerine başlamıştı.

Yol genişletme çalışmalarının yapıldığı güzergah üzerinde yaşayan vatandaşlar "Sizin yayınlarınızla ara verilen ağaç katliamına önümüzdeki günlerde yeniden başlanması sürpriz olmasın. Sırada asırlık çınar ağaçları var. Vatandaş olarak bu ağaçların kesileceğinden büyük endişe duyuyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler