Keçiören CHPye Çankırılı başkan

Keçiören CHP'ye Çankırılı başkan

Ankara - Keçiören CHP İlçe Başkanlığına Çankırı - Kurşunlu - Demirciören doğumlu Mehmet Küçüktepe atandı.

CHP Keçiören İlçe Başkanlığına Kurşunlu - Demirciören doğumlu Mehmet Küçüktepe atandı.

Sözcü18 yazı ailesinin yeni üyesi Ömer Faruk Eryılmaz'ın CHP Keçiören İlçe Başkanı Mehmet Küçüktepe'yi ziyaretinde "İlkokulu doğduğum köy olan Demirciören'de tamamladım. Daha sonra ailemle Ankara'ya geldim. 1967 yılından bu yana Başkentte yaşıyorum" dedi.

Ankara'da yoğunluklu Çankırı insanının yaşadığı iki bölgeden birisi olan Keçiören'de böylesi bir görevi üstlenmiş olmanın ağır sorumluluk getirdiğine işaret eden Küçüktepe "CHP'nin başarısı için elimden gelen gayreti yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yerine getireceğim. Doğaldır ki hemşerilerimin de desteği benim için önemli" derken, parti olarak önümüzdeki günlerde başta Çankırı olmak üzere hemşeri gruplarıyla beraber olacağını dile getirdi.

MEHMET KÜÇÜKTEPE KİMDİR?
10.10.1955 yılında Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi Demirciören köyünde doğdu.
İlköğretimini Kurşunlu ilçesinde tamamladı. Orta öğretimini Ankara’nın Keçiören ilçesinde H. Güllüoğlu Ortaokulunda, lise eğitimini Gazi Lisesinde tamamladı. Yüksek okulunu 1978-79 yılları arasında Gazi Üniversitesinde öğretmen olarak tamamladı. Özel bir firmada müdürlük görevinde bulundu. Ağırlıklı olarak belediyecilik faaliyetlerinde bulundu ve Çankaya belediyesinden emeklidir. Tümbelsen Sendikası üyesidir. Çeşitli dernekler ve kitle örgütlerinde üye ve yöneticilik görevinde bulundu. 1980 sonrası CHP’de parti çalışmalarına katıldı. 2008 yılında CHP Keçiören İlçe Sekreterliği olup, 2009 yılında belediye meclis üyeliğine adaylığı için İlçe Sekreterliği görevinden istifa eden Küçüktepe, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler