Kemerlerinizi bağlayın!

Kemerlerinizi bağlayın!

Real Madrid ile Barcelona arasında 17 gün içinde oynanacak 4 ‘El Clasico’nun ilki bu gece...

Ve beklenen gün gelip çattı... La Liga’da rakiplerinden uzak ara ilk 2 sırayı paylaşan Barcelona ile Real Madrid, bu gece TSİ 23.00’te başlayacak mücadelede kozlarını paylaşacak.

Önümüzdeki Çarşamba akşamı Kral Kupası finalinde ve ayrıca Şampiyonlar Ligi yarı finalinde de birbirlerine karşı güçlerini tartacak olan iki ekibin kapışmasındaki ilk raund Madrid’de Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Bu gece 210. kez birbirlerine rakip olacak iki ekibin önceki randevularında 85 kez Real Madrid, 82 kez Barcelona galip geldi. 42 mücadele ise berabere bitti. Sezonun ilk yarısında oynanan El Clasico ise Barcelona’nın 5-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Real Madrid kanadında dün düzenlenen basın toplantısına teknik direktör Mourinho katıldı ancak soru almadı. Bunun üzerine gazetecilerin büyük bölümü salonu terk etti. Beyaz Şimşekler’de Granero cezası sebebiyle ‘El Clasico’da yok. Barcelona’da ise sakatlığı süren kaptan Puyol, genç yıldız Krkic, karaciğer ameliyatı geçiren Abidal ve cezası nedeniyle Mascherano nefesleri kesecek mücadelede görev alamayacak.

REAL MADRİD - BARCELONA

SAAT: 23:00 (NTV Spor)
HAKEM: Cesar Muniz

REAL MADRİD: Casillas, Ramos, Carvalho, Albiol, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira, Mesut Özil, Ronaldo, Adebayor
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho

BARCELONA: Valdes, Dani Alves, Pique, Busquets, Adriano, Keita, Iniesta, Xavi, Messi, Pedro, Villa
TEKNİK DİREKTÖR: Pep Guardiola

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler