Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlendi

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal evlendi

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Ayvalık'ın Cunda Adası'ndaki Ortunç Koyu'nda dünyaevine girdiler.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz akşam Ayvalık Cunda Adası’nda evlendi. A46'nın organizasyonunda düzenlenen düğüne, çiftin aileleri ve yakın arkadaş çevresinden oluşan yaklaşık 300 kişi katıldı.  Sinem Kobal'ın nikah şahitliğini vefat eden teyzesi Gülay Dereci'nin eşi Erdal Dereci yaparken, Kenan İmirzalıoğlu'nun nikah şahiti ise Ahmet Sınav oldu.

Sinem Kobal Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik giyerken Kenan İmirzalıoğlu ise özel dikim smokin giydi. Çift nikah alanına  Queen gitar introlu düğün marşı ile girdi.

Glykeria'nın Ta Tragoudia Mou şarkısı ile konuklar arasından yürüdüler. Saat 19:30'da kıyılan nikahtan sonra konuklar yemek alanına geçtiler. Genç çift ilk danslarını ise Fly to the Moon adlı şarkıyla yaptılar.

Geniş güvenlik önlemleri altında başlayan düğüne basın mensupları alınmazken, sadece girişte konukların görüntüsünün alınmasına izin verildi. Magazin dünyasında yılın düğünü olarak nitelendirilen düğüne, Engin Altan Düzyatan, Bergüzar Korel, Barış Falay, Fahriye Evçen, Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Dere, Burak Özçivit, Ebru Akel, gibi bir çok ünlü isim katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler