Kınıklıoğlu baba ocağı Mart köyünde

Kınıklıoğlu baba ocağı Mart köyünde

Referandum çalışmaları nedeniyle yaklaşık on

gündür Çankırı’da bulunan AK Parti Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, pazartesi gününü baba ocağı olan Mart köyünü ziyaret ederek geçirdi.

Köye gelişinde, köy muhtarı Mutullah Haliloğlu ve ihtiyar heyeti tarafından karşılanan milletvekili Kınıklıoğlu, hemşehrilerine anayasa değişiklik paketini anlatarak "evet" oyu istedi.

Milletvekili Kınıklıoğlu’nun daha önce gerçekleştirdiği girişimleri ile köy girişine kilit parke döşenmesi için gereken fonun sağlanmasının ardından söz konusu yolda incelemeler yapan Kınıklıoğlu, ayrıca inşa edilmesi planlanan Köy Konağının yeri konusunda muhtar ve köy halkı ile istişarelerde bulundu. 

Hemşehrilerini tek tek ziyaret edip sorunlarını dinleyen Kınıklıoğlu’na ziyareti esnasında Mart Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Özeroğlu da eşlik etti.

Orucunu ihtiyar heyeti ile birlikte muhtar Mutullah Haliloğlu’nun evinde açan milletvekili Kınıklıoğlu teravih namazınının ardından muhtarlıkta hemşehrileri ile çay içip sohbet eden milletvekili, daha sonra Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın’ı karşılamak üzere Çankırı’ya geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler