Kırklarelispor deplasmanından da boş dönüyoruz: 2-0

Kırklarelispor deplasmanından da boş dönüyoruz: 2-0

Çankırıspor, deplasmanda oynadığı Kırklarelispor karşısında da varlık gösteremedi ve aldığı bu sonuçla ligin dibine demir attı.

"Çakma"ya önüne gelen çakıyor. Kırklarelispor da "çakma"ya acımadı ve ilk yarıda filelerimize 2 gol gönderdi.

Çankırıspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor karşılaşmasının ilk yarısını 2-0 geride kapadı.

Maçın ilk golü 14. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya yükselen 20 numaralı oyuncu Murat Baytaroğlu kafayla topu filelerimizle buluşturdu: 1-0

İlk yarınn son dakikasında Çankırıspor rakip kalede gol ararken, kaybedilen topla atağa kalkan Kırklarelispor'un başarılı oyuncusu İshak Topçu (7), orta sahadan sürdüğü topu kaleci Gökhan'la karşı karşıya kalınca, plase bir vuruşla filelerimizle ikinci kez buluşturdu: 2-0

Maçın ilk yarısında Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın maçın 4'üncü hakemi Mehmet Güven'e sürekli ikazlarda bulunması, Kırklarelispor taraftarının da tepkisine neden oldu.

Maçta başka gol çıkmadı ve Kırklarelispor haftalar sonra kendi evinde Çankırıspor'u 2-0 yenerek 3 puanla tanıştı. Çankırıspor da aldığı bu mağlubiyetle ligin dibine demir attı.

cankirispor-kirklareli-resim-05.jpg

İKİNCİ YARI
Maçın ikinci yarısında da ev sahibi takım Kırklarelispor, Çankırıspor'a oranla daha atak bir futbol oynadı. Girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kırklarelispor karşısında ikinci yarıda önemli bir gol pozisyonu bulamayan Çankırıspor, bu maçtan da 2-0 yenilerek sahadan ayrıldı.

ÇAKMA'NIN İNADI ÇANKIRISPOR'U
HER GEÇEN GÜN ZORA SOKUYOR

7 Haftada elde ettiği 1 galibiyet ve bir beraberlikle toplamış olduğu 4 puanla ligin dibine yerleşen Çankırıspor'da işleyen süreç, hem kenti hem de taraftarı fazlasıyla üzüntüye boğmakta.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın "istifa" etmemesi, Başkan Sevda Karaali'nin her başarısız sonuç sonrası "istifa yok" demesi kötü giden gidişatı olumluya dönüştürmediği gibi, daha da kötüleştiriyor.

Grupta maçların tamamlanması ile Mardinspor 3 puanla ligin son sırasını, Çankırıspor da 4 puanla 16. sıraya demir attı. Ligin zirvesine ise kendi evinde Mardinspor'u 4-0 yenen Bandırmaspor alırken, haftaya lider giren Kızılcahamamspor A.Ş. kendi evinde Körfez Futbol Okuluna beklenmedik şekilde 3-2 yenilince ilk yenilgiyi almakla birlikte ikinci sıraya düştü.

cankiri-kirklareli-resim-02.jpg

Stat: Kırklareli Atatürk

Hakemler: Gökhan Güneşer **, Bekir Can Tahiroğlu **, Asker Açıkgöz **

Kırklarelispor: Alişan ***, Hasan **, Taner ***, İshak ***, Hüseyin *** (Dk. 77 İlkem **), Yunus **, Serkan Turhan *** (Dk. 75 Korhan xx), Osman ** (Dk. 87 Göksel *), Murat Baytaroğlu ***, Murat Tiryaki **, Serkan Sözmen ***

Çankırıspor: Gökhan *, Cevat *, İlker **, Ozan **, Hüsamettin ***, Muammer * (Dk. 64 Mevlüt **), Muhammed ** (Dk. 46 Yahya **), Eşref ** (Dk. 46 Ahmet **), Zihni **, Önder Yılmaz **, Önder Tezcan **

Goller: Dk. 14 Murat Baytaroğlu, Dk. 45 İshak (Kırklarelispor)

Sarı Kartlar: Dk. 22 Murat Baytaroğlu, Dk. 27 Hasan, Dk. 68 Serkan Sözmen (Kırklarelispor), Dk. 30 Cevat, Dk. 84 Önder, Dk. 86 Mevlüt, (Çankırıspor)

kirklareli-resim-07.jpg

Grupta oynanan diğer maçlar ve alınan skorlar:
Fethiyespor: 0 - Denizli Belediyespor: 0
Bandırmaspor: 4 - Mardinspor: 0
Kızılcahamamspor A.Ş.: 2 - Körfez Futbol Kulübü: 3
Ünyespor: 0 - Adıyamanspor: 0
Eyüpspor: 0 - Altınordu: 0
Alanyaspor: 1 - Adana Demirspor: 3
1461 Trabzon: 2 - Sarıyer: 0

Fotoğraf 1: Hakan Yılmaz kulübeden maçı izliyor. Fotoğraf 2: Kırklarelispor karşısında sahaya çıkan Çankırıspor ilk onbiri. Fotoğraf 3: Kırklarelispor'un Murat'ın kafasıyla kazandığı ilk gol. Fotoğraf 4: Kırklarelispor ilk onbiri. (Fotoğraflar için Kırklareli Yeşilyurt gazetesi spor servisine teşekkür ederiz)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler