'Kızıl Goncalar' RTÜK tarafından incelemede

RTÜK, ilk bölümüyle gündem olan Kızıl Goncalar hakkında açıklama yaptı. RTÜK tarafından yapılan açıklamada, “Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir” ifadesi yer aldı.

TÜK, ilk bölümüyle gündem olan Kızıl Goncalar hakkında açıklama yaptı. RTÜK tarafından yapılan açıklamada, "Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir" ifadesi yer aldı.

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı 'Kızıl Goncalar' dizisi, dün akşam ilk bölümüyle Fox Tv'de izleyicilerle buluştu.

İlk bölümüyle gündem olan dizi hakkında açıklama yapan RTÜK, "FOX’ta yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

RTÜK'ten Kızıl Goncalar açıklaması - Resim : 1

KUR’AN KURSUNDA ÇOCUĞA TOKAT TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Dizinin bir sahnesinde Kur’an-ı Kerim akşam kursunda bir olay meydana geliyor. Kur’an Okuyan çocuklardan biri “Cüneyt efendi geldi” diyerek ayağa kalkınca çocuklardan sorumlu Kur’an hocası ise “Sen nasıl Kur’an’ı bölerseniz, nasıl sadakallahülazim demeden kalkıyorsun” diyerek çocuğa tokat atıyor.

Yaşanan bu sahnenin devamında, "Geçin yerinize! Size ne Cüneyt efendiden size ne! Akranınız mı o sizin, terbiyesizler, ahlaksızlar! Hepiniz kardeşinizin günahının affı için yüzer amenerrasulü okuyorsunuz. Bu sırada dışarı çıkmak da dışarı gitmek de abdest tazelemek de yok!" sözleri ile çocuklara bağırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler