Kızılırmak Belediye Başkanı Soysal hakkında önemli iddialar!

Kızılırmak Belediye Başkanı Soysal hakkında önemli iddialar!

AK Parti Genel Merkezi, Çankırı'nın ilçe belediye başkan adaylarını henüz 'resmi' olarak açıklamamışken, 4'üncü kez 'belediye başkan adayı' olarak gösterileceği iddia edilen Belediye Başkanı Bayar Soysal hakkında önemli iddialar gündeme geldi.

ÇANKIRI'nın Kızılırmak ilçesi belediye başkanlığı koltuğunda 3 dönemdir oturan Bayar Soysal hakkında Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen önemli iddialar gündeme 'bomba' gibi düştü.

Dün bu sayfalardan sizlere sunduğumuz "AK Parti Çankırı'da ilçe belediye başkan adayları şekillendi" başlıklı haberimize gelen bir 'okuyucu yorumu' ile başlayan 'iddialar zinciri' bugün de devam etti.

İsterseniz gelin dünkü haberimize gelen "okuyucu yorumu" ile birlikte gündeme gelen iddiaların birinci bölümüne bakalım:

"Kızılırmak ilçesinde Bayar Soysal'ı aday göstermek AKP adına intihardır. Kızılırmak halkı Bayar'a çok tepkili. 20 bin TL ile seçime girdi şimdi 50 trilyonluk adam oldu, adam değilken. Bir de Kızılırmak oylarıyla kazanmadı bu adam taşıma oylarla kazandı. Bu adamı istemiyoruz bıktık bu Soysallar sülalesinden. Utanma yok, haya yok, ahlak yok. Belediye içinde dönen dolapları tüm Kızılırmak halkı biliyor. Bir araştırın neler oldu neler? Yeğenleri, çocukları neler yaptı... Hepsi gerçek. 2023 yerel seçimlerinde Salim Çivitcioğlu kaybetsin diye ellerinden geleni yaptılar, çalışmadılar, gezdiler. Bunların davası AK Parti davası değil, bunların partisi olmaz! Nerde çıkar, nerde para orada olur. Bunlara güvenmeyin. Bunlara oy vermeyin..."

İşte o yorum:

kizilirmak-iddia-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler