Kolektif çalışma şart

"Kolektif çalışma şart"

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çelikten, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

 

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ve Yönetim Kurulu üyeleri, dün saat 13.30'da Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette bir konuşma yapan ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Çankırı’nın büyümesi için herkesin el birliğiyle çalışması gerektiğini söyleyerek, “Söz konusu Çankırı olduğunda particiliğin olmaması lazım. Hep birlikte bu memlekete güzel hizmetler yapmalıyız” dedi.
 
ÇİVİTCİOĞLU: BELEDİYE BAŞKANIMIZIN
GÜZEL PROJELERİ VAR
 
ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten ve yönetim kurulu üyeleri, geçen hafta gerçekleştirilen kongre sonucunda Ak Parti İl Başkanlığına seçilen Salim Çivitcioğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı’ya hizmet etmeyi amaçladıklarını söyleyerek, “Çankırı’yı büyütmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
 
Çankırı’da herkesin birbirine yardımcı olması gerektiğini kaydeden Çivitcioğlu, “Bu memleketi el birliğiyle büyütmeliyiz. Belediye başkanımızın çok güzel projeleri var. Bu projeler uygulandığında Çankırı’da çok güzel şeyler olacak. Ayrıca şunun da bilinmesi gerekiyor; Bu projeler sadece Ak Partinin değil, tüm Çankırı’nın projesi” ifadelerini kullandı.
 
İl Başkanı Salim Çivitcioğlu son olarak, yaptıkları ziyaretten dolayı ÇATSO yönetimine teşekkür etti ve sözlerini tamamladı.
 
ÇELİKTEN: SÖZKONUSU ÇANKIRI'YSA...
 
ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten ise, Çankırı’nın büyümesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, “Biz 24 saat memleketimizin emrindeyiz. Hep birlikte bu memlekete güzel hizmetler yapmalıyız. Bireysel olarak çalışmak önemli ama bizim kolektif çalışmayı bir alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
Çelikten ayrıca, Çankırı'yı kalkındırmak için herkesin elbirliğiyle çalışması gerektiğini söyleyerek, “Söz konusu Çankırı olduğunda particiliğin olmaması lazım” dedi.
 
Çankırı’ya yatırım yapılmasının önemine değinen Çelikten, “Kendi yatırımcılarımızı ve işadamlarımızı, kolektif bir çalışmayla ciddi yatırımlar yapmaya teşvik etmeliyiz. Bizim oda olarak en önemli görevimiz bu. Bunu yapabildiğimiz taktirde Çankırı iyi yerlere gider diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 
Çelikten son olarak, teşvikler bakımından Türkiye’deki en cazip ilin Çankırı olduğunu söyledi ve sözlerini tamamladı. (Kaynak: Çankırı Yenigün gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler