Komedyen Kaan Sekban gündeme getirdi, Beyaz Yakalılar'ın mesaileri ödenmeye başlandı!

Komedyen Kaan Sekban gündeme getirdi, Beyaz Yakalılar'ın mesaileri ödenmeye başlandı!

Komedyen Kaan Sekban, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla 'beyaz yakalılar'ın adeta can simidi haline dönüştü. Ünlü komedyen yazdığı skeç ve sahne programlarında özellikle 'bankacılık' sektöründe çalışanların sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.

Komedyen Kaan Sekban'ın 25 Ağustos tarihli Instagram paylaşımı, özellikle bankacılık sektöründe çalışanların bugüne kadar ödenmeyen 'fazla mesai' ücretlerinin ödenmesine neden oldu!

Komedyen Kaan Sekban 25 Ağustos tarihli Instagram paylaşımında; "Haftasonu ve hafta içi mesai sonrası ek mesai ücreti almadan, telafi izni verilmeden çalıştırılan, bu postu bile başıma bir şey gelir mi diye beğenmeye çekinen tüm dostlarımın yayındayım. Ben elimden geldiği kadar sesinizolmaya gayret edeceğim ancak lütfen sizler de haklarınızın farkında olun #EmekHırsızlığınaHayır" demişti.

İşte o paylaşım:

kaan-sekban-instagram-paylasim-resim-09.jpg

KOMEDYEN KAAN SEKBAN DÜN GECEKİ PAYLAŞIMINDA
25 AĞUSTOS'DAN BU YANA YAŞANAN GELİŞMELERİ AKTARDI

Komedyen Kaan Sekban Instagram hesabından dün gece ilerleyen saatlerde yaptığı paylaşımda; 25 Ağustos paylaşımı sonrası yaşanılanları aktardı. Komedyen Kaan Sekban; "Bugün birkaç kaynaktan iki ayrı haber aldım; birincisi bazı şirketler mesai skeçlerimden sonra beni kara listeye almış:) Kurumsal etkinliklerine davet etmeyeceklermiş. Havalara uçtum! Zira bu sesimizin çıktığını ve bu sesin birilerini rahatsız ettiğini görmek demektir. Derdi olan bir komedyen için bundan güzel bir şey olamaz!. Canları sağolsun, zaten bunu bekliyordum. Zerre üzülmedim, çünkü benim zenginliğimin kaynağı bambaşka. O da ikinci haberdi işte; ekranı sola kaydırdığınızda anlayacaksınız :) Ez cümle, ben bu konuda sesimi çıkarmaya devam edeceğim, üç beş kuruş az kazanmışım hiç dert değil, yeter ki olabildiğince çok kuzenim hakkını alsın, emek hırsızlığına devam edenler ise sömürdükleri emeklerin ahlarını ölene kadar sırtlarında taşımaya devam etsin." dedi.

İşte o paylaşım

kaan-paylasim-000.jpg

Komedyen Kaan Sekban'ın bu paylaşımına haber yayına hazırlandığında bin'in üzerinde takipçi yorumu yapılmış ve paylaşım 30 bin dolaylarında beğeni aldı.

İşte o yorumlardan bazıları:kaan-elif-bulun-resim-090.jpg

kaan-yorum-resim-092.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler