Korku filmi gibi!

Korku filmi gibi!

Galatasaray, 2-0 öne geçtiği OFK

Belgrad karşısında sahadan şok bir skorla ayrıldı...

Galatasaray, Arda'nın 26 ve 76'da attığı gollerle 2-0 öne geçtiği maçta 78 ve 84'te iki gol yiyerek sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı...

Karşılaşmaya etkili başlayan Sarı-Kırmızılı ekip, ilk 45 dakikada maçın mutlak hakimiydi. İlk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenen Galatasaray, OFK kalesini abluka altına aldı. Özellikle kanatlardan Arda ve Serdar Özkan ile etkili gelen Cim Bom, 26. dakikada Arda'nın sert vuruşunda kalecinin müdahalesine rağmen ağlara giden topla 1-0 öne geçti.

Golden sonra da ataklarını sürdüren Galatasaray, farkı arttıramayınca ilk yarı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Galatasaray, zayıf rakibi karşısında 90 dakika boyunca top kontrolünü elinde tuttu. Özellikle yeni transfer Pino'nun da oyuna girmesiyle OFK Belgrad kalesini bunaltan Sarı-Kırmızılılar, ikinci golü bulmak için çabaladı. Ancak kaleci Saranov'un gününde olması sebebiyle farkı bir türlü arttıramadı.

Ancak son dakikalarda oyundan düşen Galatasaray, 80. dakikada Krstic ve 85'te İnjac'ın attığı gollerle bir anda 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-2'lik şok bir skorla ayrıldı ve rövanş öncesi eline geçen büyük avantajı yitirdi.

GALATASARAY: 2 - OFK BELGRAD: 2

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Nicolai Vollquartz, Torben Jensen, Jakob Bille (Danimarka)

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan, Mustafa, Ayhan, Serdar Özkan (Dk. 59 Pino), Barış (Dk. 83 Cana), Arda, Mehmet Batdal (Dk. 68 Kewell)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

OFK BELGRAD: Saranov, Petkovic, Rodic, Mijatovic (Dk. 46 Filipovic), Nikolic, Trivunovic, Kecojevic, Markovic, Zeravica (Dk. 67. Krstic), Simic, Milic (Dk. 80 İnjac)
TEKNİK DİREKTÖR: Dejan Djurdjevic

GOLLER: Dk. 26 ve 75 Arda (Galatasaray), Dk. 79 Krstic, Dk. 85 İnjac (OFK Belgrad)
SARI KARTLAR: Dk. 51 Simic, Dk. 61 Markovic (OFK Belgrad), Dk. 89 Neill (Galatasaray)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler