Kurşunluda esrarengiz kaza!

Kurşunlu'da esrarengiz kaza!

Bir motosiklet ile otomobil çarpıştı. Hurdaya dönen motosiklette 80 bin euro ile kalaşnikof marka silah çıktı.

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi yakınlarında pazar günü öğle saatlerinde meydana gelen kazada bir motosiklet ile otomobil ile çarpıştı. Hurdaya dönen motosiklette 80 bin euro ile kalaşnikof marka silah ve motosiklet sürücüsün üzerinden sahte MİT kimliği çıktı.
 
Kazada motosiklet sürücüsü Yusuf Say yaşamını yitirirken, hurdaya dönen motosiklette 80 bin euro ile Kalaşnikof marka uzun namlulu silah bulunduğu öne sürüldü. Esrarengiz kazada iddiaya göre İstanbul plakalı BMV marka motosikletle Samsun’dan İstanbul’a gittiği belirtilen 32 yaşındaki Yusuf Say, Kurşunlu ilçesi yakınlarında önünde giden otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan motosikletin sürücüsü Yusuf Say olay yerinde yaşamını yitirdi. 
 
80 BİN EURO VE BİR KALAŞNİKOF
İddiaya göre kaza yapan motosiklette 80 bin euro ile kalaşnikof marka uzun namlulu silah bulundu. Kazada ölen motosiklet sürücüsü Yusuf Say’ın üzerinden, MİT personeli olduğuna ilişkin sahte kimlik çıktı. Soruşturma gizlilik içinde yürütülürken, Yusuf Say'ın cenazesinin ise yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketi Adapazarı’na götürüldüğü belirtildi.
 
KİMLİK SAHTE
MİT kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kaza geçiren şahsın üzerinden çıkan MİT kimliğinin sahte olduğu ve şahsın teşkilatla hiç bir ilgisinin olmadığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler