Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalında!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalında!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda izleyecisine TNT'den merhaba diyecek!

2003 yılının Ocak ayında Show TV’de yayınlanmaya başlanan Kurtlar Vadisi, 9. yılına girerken yeni kanalına geçti…

Show TV, Kanal D ve Star’ın ardından ATV’nin de en çok seyredilen dizisi olan Kurtlar Vadisi’nin bu kanal değişikliğinin sektörümüzün ihtiyacı olan rekabetçi yapısını destekleyeceğini umuyoruz…

Yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde TNT’de ekrana gelecek olan fenomen dizinin güçlü bir biçimde seyircisine ulaşacağına ve yeni kanalının kısa zamanda en çok izlenen kanallar arasında yerini alacağına inancımız tam.

Geçtiğimiz sezon boyunca dizimize emeği geçen ATV yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eder yeni sezonda başarılar dileriz…

Saygılarımızla,
Pana Film

DİZİNİN TRANSFER ÜCRETİ!

Öte yandan Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle eş zamanlı olarak yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu, zirve yüzü göremedi.

İddialara göre, Kurtlar Vadisi Pusu'nun ekranlara veda edeceği kulislerde konuşulurken Vadi ekibi bombayı patlattı ve uçuk bir rakamla TNT kanalı ile anlaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalına geçmek için TNT'den tam 800 Bin TL. aldı. Dizi yönetimi ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için transfer bedeli olarak 800 Bin TL. alarak neredeyse bir rekora imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler