Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'de

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Union Berlin ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başladığını açıkladı. İtalyan stoper bu akşam İstanbul'a gelecek.

FENERBAHÇE ara transfer dönemi başlamadan deneyimli İtalyan stoper Leonardo Bonucci'yi İstanbul'a getiriyor. Kariyerinde Inter, Juventus ve Milan formaları da giyen 36 yaşındaki stoper son olarak Union Berlin forması giydi.

Fenerbahçe yaptığı açıklamada Bonucci ile transfer görüşmelerine başlandığını ve oyuncunun gün içerisinde İstanbul'a geleceğini duyurdu.

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

"Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır.

İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

YOLA ÇIKTI

HEDEFİ EURO 2024

Bonucci, üst düzey bir takımda düzenli oynayarak fit durumda olmak ve 2024 Avrupa Şampiyonası’nda İtalya Milli Takımı’nda yer almak istiyor.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Tadic transferinde olduğu gibi ileri yaştaki Bonucci’nin alınması konusunda Ali Koç’u ikna eden isim oldu.

Bu sezon Union Berlin'de 10 maçta sahaya çıkan Bonucci, 1 kez gol sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler