Lideri yenerek yolumuza devam edeceğiz

Lideri yenerek yolumuza devam edeceğiz

Pazar günü kendi sahasında Bandırmaspor

ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlanan Çankırı Belediyespor'da sarı kart cezalısı Uğur'un yokluğu kendisini fazlasıyla hissettirecek.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci'nin "istifa ederek, kulübü kongreye götürme kararından" etkilenmeden çalışmalarını sürdüren Çankırı Belediyespor, Bandırmaspor maçından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Mardin deplasmanında ortaya koyduğu başarılı futboluyla takımının 3-1 kazanmasında önemli katkısı olan Uğur'un, karşılaşmada gördüğü tartışmalı sar kart nedeniyle bu haftaki Bandırmaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşmesi, takımın teknik patronu Hakan Yılmaz'ı da düşündürmekte.

HAKAN YILMAZ: LİDERİN NAMAĞLUP ÜNVANI
ÇANKIRI'DA SON BULACAK
Ligin 8'inci haftasına girerken 6 galibiyet ve bir beraberlik ile topladığı 19 puanla Beyaz Grubun lideri olan Bandırmaspor karşısında, son iki haftadır önemli bir çıkış yakalayan Çankırı Belediyespor'un elde edeceği sonuç şimdiden merak konusu.

Gruptaki namağlup iki takımdan biri olan Bandırmaspor'u Çankırı'dan puansız gönderme düşüncesini açık ve net olarak ortaya koyan Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Grubumuzda bu haftaya kadar yenilgi almadan Çankırı'ya gelecek olan Bandırmaspor'u, sahamızda yenerek ilk yenilgilerini tattırmak ve yenilmezlik ünvanlarını sonlandırmanın gayretinde olacağız. Özellikle Mardin'de sahaya yansıttığımız güzel futbolu kendi evimizde de devam ettirerek, yakaladığımız çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ligin başından bu yana gördüğü 4 sarı kart ile cezalı duruma düşen Uğur'u sorduğumuzda ise Hakan Yılmaz "Form grafiği olarak geldiği nokta ortada. Bu durumu telafi edecek ve Uğur'un yokluğuna rağmen maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Uğur'un yerine oynayacak olan oyuncumuzun da en az Uğur kadar başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Öte yandan Adıyaman deplasmanında sakatlanan defansın göbeğindeki başarılı isim Tolga'nın iyileştiği ve antrenmanlara çıktığı öğrenildi. Tolga'nın bu haftaki maçta, takımdaki yerini alması bekleniyor.

GOL SEVİNCİNDE FORMA ÇIKARTMA!
Öte yandan Mardinspor karşılaşmasında attıkları gol sonrası formalarını çıkartarak sarı kart görmeleri nedeniyle Furkan ve Gürkan'a ceza verildi. Böylesi gereksiz sarı kartların kısıtlı bir kadro ile mücadele veren Çankırı Belediyespor'da büyük sıkıntılar yaratacağını söylemenin müneccimlik olmayacağını düşünüyor ve idari kadronun konuyla ilgili gereken önlemi aldığını düşünüyoruz.

FOX TV ÇEKİM YAPTI
Başkan Şireci'nin dün yaptığı ve "kulübü kongreye götürme kararını" açıkladığı basın toplantısı sonrasında ise ilginç geişmeler yaşandı. Önceden yapılan program çerçevesinde önümüzdeki salı akşamı Fox TV'de Bülent Ülgen'in hazırlandığı "Gündem Futbol" programının jenerik çekimleri yapıldı. Başkan Sevda Karaali Şireci'nin programda yapacağı konuşma da merak uyandırıyor.

Grubumuzda oynanacak maçlar
Göztepe A.Ş. - Mardinspor
Adıyamanspor - Çorumspor
Sarıyer - İskenderun D.Ç.
Hacettepe - Beypazarı Şekerspor
A. Sebatspor - Turgutluspor
Körfezspor - Gebzespor
Buğsaşspor - Yeni Malatyaspor
Alanyaspor - Bozüyükspor

Fotoğraf 1: Sarı kart cezalısı Uğur (sağda) takım arkadaşı Rıdvan'la antrenmanda. Fotoğraf 2: Teknik Direktör Hakan Yılmaz. Fotoğraf 3: Sakatlığı geçen ve antrenmanlara çıkan Tolga.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler