Liderle değil, lig maçı oynuyoruz!

Liderle değil, lig maçı oynuyoruz!

Ligin 8'inci haftasında grubun lideri Bandırmaspor

ile kendi sahasında oynayacak olan Çankırı Belediyespor, bugün son ter idmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Grubun iki namağlup takımından biri olan lider Bandırmaspor ise akşam saatlerinde Çankırı'ya gelerek Büyük Otel'e yerleşecek.

SABAH KAHVALTISI DOSTLAR KONAĞINDA
Güne Dostlar Konağı'nın teknik kadro ve futbolculara verdiği sabah kahvaltısıyla neşe içinde başlayan Çankırı Belediyespor'da moraller olabildiğince yüksek. Grupta gerek kendileri gerekse diğer takımları yakından ilgilendiren önemli bir maça çıktıklarının farkında olan futbolcuların zorlu sınav öncesi neşeli oldukları görüldü.

HAKAN YILMAZ: LİDER DEĞİL,
LİG MAÇI

Sezon başından bu yana farklı bir teknik adam olduğunu Çankırılı sporseverlere gösteren takımın Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Bandırmaspor maçı öncesi bu özelliğini yine korudu. Yılmaz, Sözcü18.com'a yaptığı açıklamada "Lider Bandırmaspor'u bir yenen olacak! Onları yenen takımın biz olmasını istiyoruz" dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Pazar günü oynayacağımız Bandırmaspor maçı, bizim için birlik maçı. Bu maçı kazandığımız takdirde daha sonra oynayacağımz maçları daha kolay geçeriz. Bununla birlikte yine bizim kazanmamız halinde gruptaki diğer maçlar da hayli önemli hale gelir. O yüzden pazar günkü maç bizim için lider değil, lig maçı."

BANDIRMA BİRİNE YENİLECEK,
ONUN BİZ OLMASINI İSTİYORUZ!

Antrenman ve maçlardaki hırsıyla zaman zaman birçok futbolseverin maç yerine kendisini izlediğine şahit olduğumuz Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Pazar günü de kazanmak için oynayacağız. Geçtiğimiz haftalarda evimizde kaybetmenin acısını yaşadık, bunun tekrarını düşünmüyoruz" derken, "Hafta içinde yönetimde yaşanılanlar takımı hangi oranda etkiledi?" sorumuzu ise şöyle yanıtladı: "Şüphesiz ki etkiliyordur ama, etkilememesi gerekir. Biz orada takılıp kalmadık. Takım, yeşile çıktığı zaman herşey geride kalır. Biz bunun gayretindeyiz" dedi.

ÇANKIRI BELEDİYESPOR NEYİ FARKLI YAPIYOR?
Hakan Yılmaz'a "Çankırı Belediyespor'u diğer takımlardan ayıran sizce nedir?" diye sorduğumuzda ise aldığımız yanıt şu oldu:

"Biz takım olarak oyunu önde oynamayı seviyoruz. Takımın 4 önemli özelliği var. Birincisi; biz sadece top oynamak istiyoruz. İkincisi; Her zaman için oyunu oynayan takım olmak istiyoruz. En iyi savunma oyun oynamaktır. Bizim savunma anlayışımız topun bizde kalması üzerinedir. Üçüncüsü; Şartlar ne olursa olsun, oyun disiplininden kopmayacağız. Önde de olsa geride de olsak bunu uygulamalıyız. Ve son olarak; Bizim işimiz sadece yeşilde. Hakem, seyirci, diğer başka olaylar. Biz onlarla ilgilenmiyoruz. Bizim işimiz sadece yeşilde."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler