Lisanslar tamam haberi idmanı neşelendirdi

"Lisanslar tamam" haberi idmanı neşelendirdi

Kendi evinde çıktığı ilk karşılaşmaya,

yeni transferlerin lisansını yetiştiremediği için sancılı çıkan ve elde edeceği 3 puan yerine 1 puanla yetinmek zorunda kalan Çankırı Belediyespor'da yüzler gülüyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan Spor Toto 2. Lig maçlarına, iyi bir hazırlık devresi geçirmesine karşın, yeni transferlerin lisanslarında yaşanan sorun nedeniyle genç bir kadro ile başlayan Çankırı Belediyespor, yaşadığı stresten kurtuldu ve pazar günü oynayacağı Bugsaş maçına moralli hazırlanıyor.

Kulüpte yaşan "lisans" krizinin çözülmesinin ardından üzerlerindeki moralsizliği atan futbolcular ve teknik kadro, dünkü idmanın yarısında gelen "müjdeli haber" sonrası yüzler gülmeye başladı.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz ve sportif koordinatör Atilla Gerin'in Ankara'da olması nedeniyle yardımcı antrenör Hikmet Çapanoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlıların, geçtiğimiz hafta A. Sebatspor karşısında kaybedilen 3 puanın da üzüntüsünü üzerlerinden attıkları görüldü.

METİN: SAĞLAM VURDUM AMA!
A. Sebatspor önünde maçın 88. dakikasında kazanılan penaltıyı gol vuruşuna döndüremeyen kaptan Metin "Topa iyi bir vuruş yaptığımı düşünüyorum. Kalecinin herhalde şanslı günüydü. O topu nasıl çıkardı hala anlamış değilim" derken, takım arkadaşları da "Dünya kupasında penaltı kaçıyor! Kaptanın kaçırması da normal karşılanmalı" şeklinde söze girerek kaptanlarına moral verme gayretindeydiler.

HAKAN-ÖNDER-ALİ: MAVİ-BEYAZLI FORMA İÇİN TER AKITACAĞIZ
Antrenmanda izlediğimiz kadarı ile özellikle  takıma yeni katılan Hakan, Önder ve Ali oldukça arzulu ve istekli görülüyordu.

Antrenman sonrası görüşlerini aldığımız üç futbolcu adına söz alan Hakan "Giydiğimiz formanın hakkını vermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla takım arkadaşlarımız oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçirmişler. Bizler eksikliklerimizi tamamlayarak mavi-beyazlı takımımızın başarısı için ter akıtmanın gayretindeyiz. Hedefleri olan bir takımda olduğumuz için de fazlasıyla mutluyuz. Kısa zamanda sağladığımız kaynaşma için de takımdaki diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler