Lübnan'da düzenlenen Miss Europe 2021’de Türk model 3’üncü oldu

Lübnan'da düzenlenen Miss Europe 2021’de Türk model 3’üncü oldu

37 Farklı ülkeden katılımın olduğu yarışmada üçüncülük tacını takan Türk model Duygu Çakmak, “Bu ulusal bir başarı ülkemizin bir başarısı. Tüm Türk kadınlarının başarısı” dedi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen ve 37 farklı ülkeden modelin katıldığı “Miss Europe 2021” güzellik yarışmasında Fransa güzeli Louan Vecchia birinci, Romanya'dan Anna Maria Babau ikinci, Türk manken Duygu Çakmak ise üçüncü oldu.

Yarışmanın ardından Türkiye'ye dönen Duygu Çakmak, çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

"BEN TÜRK KADINLARININ TEMSİLCİSİYİM"

Beyrut dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Çakmak, "Türk bayrağını başka ülkede dalgalandırmanın gururunu yaşadım. Bu ulusal bir başarı ülkemizin bir başarısı. Tüm Türk kadınlarının başarısı, Türk kadınları çok güçlü, çok güzel ve çok başarılı. Ben onların bir temsilcisi olarak oradaydım. Bu yarışmaya giderken çok çalıştım ve çok emek verdim. Bu yüzden bu tacı kazanacağımı biliyordum. Mankenlik hayatım halen devam ediyor ama oyunculuk yapmak istiyorum. Oyunculuk eğitimi almıştım ama pandemi dolayısıyla yarım kalmıştı. Oyunculuk eğitimimi tekrardan tamamlamak istiyorum. Daha ilerisi için daha çok çalışacağım." dedi.

 

Lübnan da düzenlenen Miss Europe 2021’de Türk model 3’üncü oldu #1

LÜBNAN'A 100 KUTU PİŞMANİYE GÖTÜRMÜŞTÜ

Türk model Duygu Çakmak, Miss Europe 2021 yarışmasında jüri üyelerine ve finalist güzellere hediye etmek üzere yanında 100 kutu İzmit'in ünlü pişmaniye tatlısından da götürmüştü.

Çakmak, ayrıca bir dönem terör örgütlerinin yuvası haline gelen Munzur Dağları eteklerinde çekim yapmıştı.

Türk modelin 3 bin rakımlı Munzur Dağları'nın eteklerindeki kayak merkezinde ve taş duvarlı, toprak damlı evlerde yapılan çekimleri 8 saat sürmüştü.

Lübnan da düzenlenen Miss Europe 2021’de Türk model 3’üncü oldu #3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler