Maskeli Dörtler'e billboard yok!

Maskeli Dörtler'e billboard yok!

CHP, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının yıldönümünde, İzmir’de ‘Soyulduk ey halkım unutma bunu’ sloganıyla sokağa inmeye hazırlanıyor.

Fakat 17 Aralık sonrası istifa eden dört eski bakanın siyah maskeli fotoğraflarının yer aldığı afişler, izin alınamadığı için billboardlara asılamayacak. Bunun yerine, cadde ve sokaklara yapıştırılacak.

BİLLBOARDLARA KOYAMAZSAK BAŞKA YOLLA DUYURACAĞIZ 
Söz konusu afişlerde, maskeli Muammer Güler, Egemen Bağış, Zafer Çağlayan ve Erdoğan Bayraktar fotoğraflarının altında ’17- 25 Aralık Haftası yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun’ yazısı dikkat çekiyor.

17 Aralık afişleri için billboard kiralamak istediklerini ancak özel şirketlerin izin vermediğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Buraları o dönemde başka şirketlere kiralamışlar. Bize vermediler. Ama bunu her koşulda yapacağız. Billboardlara koyamazsak başka yolla duyuracağız” dedi.

EY BİLLBOARD ÇETELERİ... 
CHP Genel Sektereti Gürsel Tekin dünkü MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 17-25 Aralık tarihleri arasında 30 ilde billboardlara afiş asmak istediklerini ancak bunun engellendiğini öne sürmüştü. Tekin, “Ey billboard çeteleri, bunu kabul etmezseniz size dar ederim. Size 24 saat süre veriyoruz. Numaralar çekmeye kalkmayın, kararınızı verin. CHP çaresiz bir parti değildir. Ayaklı billboard olarak dolaşırız” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler