Mauro Icardi'den kötü haber!

Mauro Icardi'den kötü haber!

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde gözüne darbe alan Mauro Icardi'nin yapılan kontrolleri neticesinde bir süre oynamamasına karar verildiğini açıkladı.

GALATASARAY Kulübü, Mauro Icardi'nin bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Fenerbahçe derbisinde gözüne aldığı darbe sonrası antrenmanlara maske ile çıkan golcü oyuncunun bir süre riske edilmeyeceği açıklandı.

İlerleyen günlerde yapılacak değerlendirmelerin ardından Mauro Icardi'nin maskeyle oynama ihtimalinin olabileceği vurgulandı.

Konyaspor ve Sivasspor maçlarında oynamayacak olan Mauro Icardi'nin durumu, Kayserispor karşılaşması öncesi yeniden değerlendirilecek. TFF'nin henüz Süper Kupa'nın tarihini açıklamaması nedeniyle yıldız oyuncunun bu karşılaşmada hazır hale gelip gelemeyeceği merak ediliyor.

İŞTE AÇIKLAMA:

"Trendyol Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir.

Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler