Mavi - beyazlı renklere yeni bir isim daha

Mavi - beyazlı renklere yeni bir isim daha

Çankırı Belediyespor liglerin başlamasına sayılı günler kala

Beykoz’dan stoper Ali Çevik ile 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

Günler öncesinden başlayan transfer görüşmelerinin dün akşam sonuçlandığı ve yeni transfer Ali Çevik'in bu sabah (çarşamba)  Çankırı'ya gelerek kendisini 2 yıllığına mavi - beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

7 Ocak 1984 doğumlu olan Ali Çevik, futbola Petkimspor’da başladı. Daha sonra Beşiktaş altyapısında amatör olarak oynayan Çevik, 29 Ağustos 2003 tarihinde Tavşancılspor’da profesyonel oldu. Sırasıyla Ispartaspor, Elazığspor ve tekrar bir yıl Ispartaspor, daha sonra tekrar Elazığspor’da uzun süre forma giyen Ali Çevik, geçen yıl Beykozspor 1908 A.Ş.’ne transfer oldu.

BankAsya liginde toplam 46 maç oynayan Ali Çevik’in Çankırı Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Öte yandan yapılan transfer öncesinde bu sezon Tarsus İdmanyurdu'ndan alınan Dursun Ali ile yapılan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği öğrenildi.

TAKIM, LİGE HAZIR
Öte yandan 29 Ağustos Pazar günü kendi sahasında A. Sebatspor ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyespor, günde tek antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak olan Çankırı Belediyespor'da bütün hesaplar 3 puan üzerine. Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Temmuz ayı başından bu yana yaptığımız çalışmaların semeresini kendi evimizde olumlu olarak görmek istiyoruz. Her yönüyle lige ve ilk maçımıza hazırız. Taraftarın da desteği ile ilk maçımızı galibiyetle kapatacağımızı düşünüyorum" dedi.

KULÜP BAŞKANI ŞİRECİ, BU GECE LİG TV'DE
Öte yandan son haftayı "18'de 18" kampanyasının startı için İstanbul'da geçiren Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci bu akşam Lig Tv'de 20.30'da Selen Özen'in hazırlayıp sunduğu ve canlı olarak yayımlanan "İstop" programının konuğu olacak.

Başkan Şireci'nin programda "18'de 18" kampanyası ile birlikte önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler