Mehmet Ali Ünver kura ile başkan!

Mehmet Ali Ünver kur'a ile başkan!

Kurşunlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi seçimleri hayli çekişmeye sahne oldu. Başkanı, seçim sonrasında yapılan kur'a belirledi.

kurşunlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi'nin yeni yönetimini belirleyecek seçimin sonucunu kur'a belirledi.

Dün sabah saat 10.00'da başlayan Kooperatif genel kuruluna Kooperatifin Merkez Birliğinden Muhittin Köksal, Selahattin Bayraktar başta olmak üzere, Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ile, Çerkeş, Ilgaz ve Eskipazar ilçeleri kooperatif başkanları katıldılar.

Genel Kurula rak mevcut başkan Mehmet Ali Ünver ile Ali Gündoğmuş başkan adayı olarak girdiler. Mevcut 118 delegenin kullandığı oylardan 2'si geçersiz sayılınca, geriye kalan 114 oy, her iki aday arasında eşit olarak (57 - 57) paylaşılınca, başkanı kur'a belirledi. Yapılan kur'a oylamasını Mehmet Ali Ünver kazanınca, önümüzdeki 4 yılın başkanı oldu.

Kazanan listede yönetim kurulu; Mehmet Ali Ünver, Mustafa Uludağ, Hacı Ahmet Öztürk, Veysel Yüksel, Mevlüt Aykanat, Denetim Kurulu da; Şeref Şeker ve Necmettin Özenç'den oluştu.

ÜYE SAYIMIZLA BİRLİKTE KULLANILAN KREDİLER DE ARTACAK
4 yıllığına yeniden Kurşunlu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mehmet Ali Ünver, Sözcü18 haber merkezine yaptığı açıklamada "Sanayileşen ve göç almaya başlayan ilçemizde önümüzdeki dönem esnaf sayımızın da büyük artışlar kaydedeceği aşikardır. Bu büyümenin de getirisi olarak kooperatifimizden kredi kullanan üye sayımızla birlikte kredi blançomuz da artış gösterecek. Bugün için kredi  limitimiz 35 bin tl. Kısa bir süre sonra bu limit 50 bin tl'ye, yıl sonuna doğru da 75 bin tl dolayına çıkacak. Bizim görevimiz ilçe esnafımızın ticaret hacmine paralel şekilde yatırım yapabilmesine imkan vermektir. Bu vesile ile genel kurulumuzda bizlere güven tazeleme şansı veren esnafımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler