Meryem Uzerli ile Ozan Güven aşk yaşıyor

Meryem Uzerli ile Ozan Güven aşk yaşıyor

2014’ün bitmesine sayılı günler kala, yılın sürpriz aşk haberi Meryem Uzerli’den geldi.

Geçtiğimiz yıl ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı gerekçesiyle başrolünde oynadığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinden ayrılıp Almanya’ya giden Meryem Uzerli, Türkiye’ye bir döndü pir döndü.

Almanya’ya gidişinden kısa bir süre sonra hamile olduğu ve işadamı Can Ateş’le olaylı bir ayrılık yaşadığı ortaya çıkan Uzerli, kızı Lara’yı dünyaya getirdikten sonra yeni bir dizi projesi için Türkiye’ye döndü ve yeni aşkı yine burada buldu.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER
Hürriyet'ten Behlül Aydın’ın özel haberine göre, Meryem Uzerli, “Muhteşem Yüzyıl” setinde tanıştığı, dizide Rüstem Paşa’yı canlandıran Ozan Güven’le aşk yaşamaya başladı.

Çiftin gizlemek için büyük çaba sarf ettiği ilişkisi, önceki akşam Akatlar’da ortaya çıktı. Cem Yılmaz’ın Akatlar’da bulunan evine misafirliğe giden Uzerli ve Güven, evden gece saat 01.00’de ayrıldı. Önce çevreyi kolaçan eden Ozan Güven, sokakta kimsenin olmadığını görünce Meryem Uzerli’yle dışarı çıkıp el ele yürümeye başladı.

meryem-uzerli_8307.jpg

ÇİFT, OZAN GÜVEN'İN EVİNE GİTTİ
Önce ellerini ayıran çift, ardından birbirinden uzaklaştı ve hızla yürümeye başladı. Ancak panik havası kısa sürede dağıldı. Ozan Güven, yeniden Meryem Uzerli’nin yanına gitti, elini omzuna attı. Uzerli de kolunu sevgilisinin beline doladı. Sevgililer, daha sonra Ozan Güven’in evine girdi.

Ozan Güven, oğlu Ali’nin annesi yönetmen Türkan Derya’dan boşandıktan sonra Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun Güreli’yle aşk yaşamış, ancak ilişkileri uzun ömürlü olmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler