MHP Çankırı İl Başkan Yardımcısı Memiş'ten Vedat Beki'yi hedef alan hakaretamiz yorumlar

MHP Çankırı İl Başkan Yardımcısı Memiş'ten Vedat Beki'yi hedef alan hakaretamiz yorumlar

MHP Çankırı İl Başkan Yardımcısı Cemil Memiş, Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye eleştiri ve tahammül sınırlarını aşan yorumlar yaparak, ya bulunduğu koltuğun farkında değil, ya da "selden kütük kapma" gayretinde!

MHP Çankırı İl Başkan Yardımcılığı koltuğunda oturan Cemil Memiş, Sözcü18 sayfalarında yayımlanan haber ve köşe yazılarıyla ilgili "okuyucu yorumu" olarak gönderdiği ve Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'yi hedefe koyarak 'taciz ve hakaret' içeren yorumlarını büyük bir pişkinlik göstererek kabul etmekten geri durmadı.

Son olarak Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı halkına açıklama yapmak zorundasın Başkan!" başlıklı haberimize yorum yapan MHP Çankırı İl Başkan Yardımcısı Memiş; "Kardeşim bu meczub gazeteci bozuntusunun da yapmak istediği tam bu. Fitne tohumu ekiyor. Alakasız aptalca şeyler. Belediyede başkan yardımcılığına en layık insanlardan birisi Metin Keskinkılıç. Tecrübesi bilgisi insanlığı ile layık bir abimiz. Adam zaten yıllardır müdür. Meczup gazetecinin ülkücüyü hazımsızlığından hezeyanları. Dikkate almayan bu manyağı." dedi.

MHP Çankırı İl Başkan yardımcısı Cemil Memiş yukarıdaki yorumun öncesinde yine yaptığı bir başka yorumda; "Yaşadığın yer ülkenin öteki ucu ama nasıl oluyor da bu yalan yanlış bilgileri alıp sokak kadını gibi dedikodu yapıyorsun. falcımısın sen tutarsa ben demiştim gazeteciyim tutmaz ise kaynağım yanlış bilgi vermiş değil mi. kenesin kene." diyerek hakaretlerini sürdürmüştü.

VEDAT BEKİ: YARGI SON SÖZÜ SÖYLEYECEK...
Sayfamıza düşen böylesi bir yorum karşısında şaşkınlığa uğrayan Vedat Beki; "Son yoruma gelinceye kadar yaklaşık benzer şekilde 6-7 yorum daha yapmıştı! Ancak bu son yorum bardağı taşırdı! Önce yorum sahibinin kendisi olabileceğine inanmadım ve telefonla bizatihi kendisine ulaştım. Ve böylesi yorumların kendisine ait olup-olmadığını sorduğumda büyük bir pişkinlikle 'Evet... Yorumlar bana ait... Gerekirse bir kez daha tekrar ederim' (!) deme cüretini dahi gösterdi. Olayın bu kadar basit olmadığını kendisine hatırlatırken, yaptığı hakaretamiz yorumlarla ilgili olarak yargının son sözü söyleyeceğine inandığımı belirterek konuşmayı sonlandırdım. Gördüğüm kadarıyla zat-ı muhterem ya oturduğu koltuğun kendisine getirdiği sorumluluğun farkında değil ya da 'selden kütük kapma gayretinde' diye düşünüyorum." dedi.

 

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler