MHP, seçim startını Emir Karatekinden verdi

MHP, seçim startını Emir Karatekin'den verdi

MHP'de Cuma günü ikindi namazına müteakip Emir Karatekin Türbesinde yapılan dua ve kurban kesimi ile seçim çalışmaları başladı.

MHP Çankırı İl Teşkilatı 12 Haziran seçim startını dün Cuma namazı sonrası Emir Karatekin Türbesinde yapılan törenle verdi.

MHP Çankırı milletvekili adayları Dr. Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar ile milletvekili Ahmet Bukan, İl Başkanı Ali Acıbunar ile partililerin de hazır bulunduğu törende "MHP'nin Çankırı'da birinci parti olması için tüm camianın canla başla çalışacağı" ifade edildi.

Kutlu Doğum Haftasının başlangıcı nedeniyle, Cuma namazından sonra İl Müftülüğünün etkinlikleri nedeniyle ikindi namazına müteakip, Emir Karatekin Hazretlerinin türbesinde kesilen kurban ve yapılan dualar sonrasında "hayırlı uğurlu olsun" temennisiyle seçim çalışması başlatıldı.

mhp-karatekin-start-03.jpg

MHP heyeti daha sonra Şeyh Hilmi Astarlızade kabrini ziyaret etti.  

Emir Karatekin Türbesinde yapılan kurban kesiminde MHP İl Başkanı Ali Acubınar "Seçim çalışmalarını buradan başlatıyoruz. Allah inşallah bizleri utandırmaz. Arkadaşlarımız pırıl pırıl. Onların çıktıkları yolda hedeflerine ulaşması yönünde teşkilat her türlü çalışmayı gösterecektir. Partimize ve camiamıza hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler