Milletvekilleri ve Vali, traktör tanıtımında

Milletvekilleri ve Vali, traktör tanıtımında

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun firması tarafından Çankırı'da satış sunulan Valtra marka traktörlerin tanıtımında siyasiler ve bürokratlar ön sıradaydı.

Son teknoloji ile donatılmış, çiftçinin ihtiyacı­na göre 19 ayrı modeliyle ülke piyasasında önemli bir yere sahip olan Hattat ve Valtra traktörleri Çankırı’da Çivitcioğlu Tarım Maki­naları garantisi ile satışa sunuldu. Yoğun bir katılımla Kızılırmak ve Atkaracalar ilçesinde yapılan tanıtımda, traktörler, çiftçinin beğenisine arz edildi.

Çivitcioğlu Tarım Makinaları tarafından ilimiz­de satışa sunulan Hattat-Valtra traktörlerinin tanıtımı Kızılırmak’ta Vali Vahdettin Özcan, Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Kızılır­mak Kaymakamı Doğan Dinç, Kızılırmak Be­lediye Başkanı Bayar Soysal, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Çankırı İl Özel İda­resi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve vatan­daşların yoğun katılımı ile yapıldı.

Hattat Tarım Makinaları tarafından ülkemizde piyasaya sunulan Çivitcioğlu Tarım Makinaları sahibi Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu tarafından da ilimizde çiftçilerle buluşturulan Valtra marka traktörler yoğun ilgi gördü. Kızılırmak ile Saraycık köyü yolunda bulunan arazide yapılan tanıtım sıra­sında vatandaşlar sık sık traktörlerin üzerine binerek deneme fırsatı buldular.

Son teknoloji ile donatılmış, çiftçilerin ihtiyaç­larına göre piyasaya sunulan 19 modeli ile Türkiye piyasasında ben de varım diyen Valtra traktörleri, Çivitcioğlu garantisiyle yola çıktığı Çankırı’da, çiftçilerin de büyük beğenisini ka­zandı.

Türk çiftçisinin uzun zamandan beri beklediği yeni tarla serisi traktörleri bu yılın son çeyre­ğinde ilk kez Çivitçioğlu Tarım Makinaları aracılığıy­la Çankırı çiftçilerinin kullanımına sunuldu.

traktor-kizilirmak-salim-resim-04.jpg

ÇİVİTCİOĞLU: 20 YILLIK TECRÜBEMİZLE
PAZAR PAYIMIZI ARTIRACAĞIZ

Çivitcioğlu Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Salim Çivitcioğlu, yaklaşık 20 yıla ya­kın süredir Massey-Ferguson Bayiliği yaptık­tan sonra bir süredir de Valtran Traktörlerinin bayiliği ile Çankırılılara hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kalitesini yurtdışında da ispatlayan Hattat Traktör’ün Polonya’da yılın traktörü, İrlanda’da ise Pulluk Şampiyonasında birinci traktör se­çildiğini ifade eden Salim Çivitcioğlu, “Güney Amerika’da Şili, Küba ve Doğu Asya’da Viet­nam dâhil 12 ülkeye ihraç edilmekte olup dün­ya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.

Donatıldığı teknoloji ile dünyaya açılan Valtran traktörlerini Türk çiftçisi ile buluşturmak ama­cıyla çıktıkları bu yolda hizmete devam ettik­lerini ifade eden Çivitcioğlu, Çankırı tarımını Valtra traktörleri ile düzenlemek istediklerini kaydetti.

Cumartesi günü ise Atkaracalar ilçesinde ya­pılan tanıtımda Filiz Grup Tarım ve Hayvancı­lık şirketine satılan iki adet 110 beygirlik trak­törlerin anahtar teslim töreni yapıldı.

Hem Atkaracalar hem de Kızılırmak’ta yapı­lan tanıtımlarda kendilerini yalnız bırakma­yan bürokratlara teşekkür eden Çivitcioğlu, “Vatandaşlarımızın da traktörlerimize karşı beklenenden daha fazla ilgi göstermesi bizi memnun etti. İlgi ve alakadan dolayı tüm ka­tılanlara teşekkür ediyoruz. Kalite-uygun yakıt ve fiyatı bir arada bulunduran traktörlerimizi 20 yıllık tecrübemizle birleştirerek pazar payımızı artıracağımızı düşünüyoruz” dedi.

Vali, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı tanı­tımın yapıldığı alanda bir süre vatandaşlarla sohbet ederek, Kızılırmak tarımı hakkında bil­giler aldılar. Ardından Milletvekilleri İdris Şa­hin ve Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı irfan Dinç, traktörlere binerek test sürüşü yaptılar. Her üçü de usta çiftçileri aratmayacak bir şe­kilde traktörleri sürerek, bu işte de başarılı ola­bileceklerini gösterdiler.

Programın sonunda Salim Çivitcioğlu, Vali Özcan, milletvekilleri Şahin ve Filiz’e, Beledi­ye Başkanı İrfan Dinç ile çiftçiler adına Ziraat Odası Başkanı Gamzeli’ye hediye takdim etti.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler