Nafaka ödemekten yoruldum!

Nafaka ödemekten yoruldum!

Antalya’da Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 8’inci Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde, Mehmet Ali Erbil ve Demet Akalın sahneye çıktı.

Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde, Mehmet Ali Erbil şov yaparken, sırasıyla sahneye Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nın finalistleri ve sanatçı Demet Akalın çıktı.              
 
Binlerce vatandaşın izlediği organizasyonda sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, izleyicilerin arasına girerek bir süre onlarla sohbet etti. Esprileriyle izleyenleri güldüren Erbil, seyircilere ödediği nafakalardan yakındı. Kızı Sezin’in annesi Muhsine Kamiloğlu ile 2 kez, diğer kızı Yasmin’in annesi Nergis Kumbasar ve Sedef Altuntaş ile dünyaevine giren ve son evliliğini ise Tuğba Erbil ile yaparak 5 kez nikah masasına oturan ünlü şovmen, hayranlarına, "Nafaka ödemekten yoruldum" dedi. Sahneye Göynük Belediye Başkanı CHP’li Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Anatürk’ü de çıkaran Erbil, burada bir de mini yarışma yaptı.
 
Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nın finalistlerinin tanıtımını da yapan Erbil ve Aura Club Kemer’in sahibi Adnan Şeker’e katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından teşekkür plaketleri verildi.   

Erbil’in ardından sahneye çıkan Demet Akalın, derin göğüs dekolteli kıyafeti ile hayranlarının ilgisini çekti. Şarkıları ve yaptığı danslarıyla büyük beğeni toplayan Akalın, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. 

kaynak: hurriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler