Necati Akdoğan güven tazeledi

Necati Akdoğan güven tazeledi

SS Esnaf ve Sanatkrlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2010 yılına ait olağan genel kurulu Büyük Otel'de gerçekleştirildi.

S.S. Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2010 yılına ait olağan genel kurul toplantısı pazar gün Büyük Otel’de gerçekleştirildi. Divan başkanlığı’na Ankara Esaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkan Vekili Muhittin Köksal, başkan vekilliğine Bölge Birliği Denetim Kurulu Başkanı Zekeriya Murat, katip üyeliklere bölge birlik denetim kurulu üyesi Deniz Karayel ve Çankırı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sefer Koç’un seçildiği kongrede tek liste yar aldı.

Divanın oluşturulmasından sonra gündem maddelerinin okunmasına geçildi ve maddeler gelen delegelerce kabul edildi. Gündem maddeleri içinde yer alan yönetim kurulu ve denetim kurulu seçimlerinde tek liste yer aldı ve liste divan başkanı tarafından okunarak oylandı. Listede salonda bulunan delegelerce oy birliği ile kabul edildi.

Tek listenin yer aldığı seçimde listede yer alan isimler şunlar.

Yönetim kurulu asil: Necati Akdoğan, Muzaffer Yıldız, Burhan Açıkgöz, Ahmet Kayabaş, Celal Aslanbaş, Cemal Yakar, Mehmet Ali Özdemir

Denetim Kurulu asil: Murat Sarıkaya, Satılmış Bayrak ve Murat Aslan.

Yapılan seçim sonrasında bir konuşma yapan S.S. Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, delegelere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:

KREDİ KULLANIMINDA ÜST LİMİT 75 BİN TL'YE YÜKSELDİ
“Esnaf ve sanatkarlarımızın oldukça sıkıntılı günler geçirdiği hepimizin malumudur. Ama 2010 yılı içerisinde de esnaf ve sanatkarımızı sevindiren bazı gelişmeler oldu. Sayın Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’ün merkez birliğimizin ve bölge birliğimizin katkılarıyla faiz oranları %6’lara, kesintiler ise toplamda %3,5’e kadar çekildi. Gönül ister ki bu kredilerin sıfır faiz, daha az masraf ile olmasını fakat her şeyin bir bedeli var. Faiz konusunda arzu ediyoruz ki hiç olmazsa belirli bir limitin sıfır faiz ile siz değerli ortaklarımıza kredi kullandırmak.

Bize müracaat eden her esnafımızın kredi talebini değerlendiriyoruz. Herkesin yararlanabilmesi için, gereken kolaylığı sağlıyoruz, malumlarınızla kredi üst limitimiz 75 bin TL oldu. Bu limitin aşağı veya yukarı çıkması sizlerin elinde. Onun için kredilerinizi gününüzde ödeyin. Eğer ödemede bir sorun yaşıyorsanız bunu mutlaka bizlere bildirin, hepinizde telefonum var. Kredinizi ödemediğiniz takdirde 2-3 kat fazla faiz ödüyorsunuz. Benim sizden ricam taksitleri mümkün olduğu kadar günün de ödeyelim, ödeyemeyecek ortaklarımızda gelsin bizle paylaşsın mutlaka bir hal çaresi düşünülür." (Kaynak: Karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler