Nilgün Belgün: Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüm

Nilgün Belgün: Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüm

Oyuncu Nilgün Belgün, ikinci eşi İlhan Gencer'in annesi Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüğünü söyledi.

Oyuncu Nilgün Belgün, ikinci eşi İlhan Gencer'in annesi Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüğünü söyledi.

Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Burada kendisiyle ilgili merak edilenlere dair konuşan Belgün, ikinci eşi İlhan Gencer’in annesi Ayten Alpman’ın kahvesine tükürdüğünü anlattı..

Evlendiklerinde İlhan Gencer'e "Ne olur annenlerin karşısında oturalım" dediğini belirten Nilgün Belgün, gülerek şunları anlattı:

"Aman kardeşim, her sabah... Ayten Abla'nın da bir köpeği var. Halılarım boydan boya, bembeyaz. Gelirdi, 'Nilgün, hadi bana nescafe.' Köpek salyalarını akıtarak yatıyor falan. Kadın gidiyor, ben siliyorum, süpürüyorum falan. Bu böyle aylarca sürdü. En sonunda bir gün nescafe yaparken tükürdüm. Nasıl alacağım intikamımı? Neyse içti. İlhan'a 'Annenden nihayet intikamımı aldım' dedim. 'Ne yaptın anneme?' dedi. 'Ya bir şey olursa?' dedi. 'Sana kızınca hep tükürüyorum sana bir şey oldu mu?' dedim. 

Köpeğe 'Ömrüm kurt' derdi. Bir gün geldi 'Soysuz kurt' diyor. 'Hani ömrün kurttu?' dedim. 'Dün gece' dedi, 'Bu aptal soysuz kurta bir kemik atmışlar, bütün evi soymuşlar' dedi. Hırsız buna bir kemik atmış, sonra Ayten Abla'nın altınları, pırlantaları gitmiş."

UZAY HEPARI İLE İLE 1.5 YIL AŞK YAŞADIĞINI DA İTİRAF ETTİ

Ünlü oyuncu, beraber olduğu ilk genç erkeğin Uzay Heparı olduğunu programda itiraf etti:

“Hayatımda ilk defa küçük biri bana âşık oldu. O da Uzay Heparı’dır. 1987 yılında 36 yaşındaydım, Uzay da 20’lerinde. Mehmet Ali Erbil, Çiğdem Tunç, Halit Akçatepe ve Ayşen Gruda ile sahne alıyorduk. Arkamızda da Uzay ile Levent Yüksel müzik yapıyordu. Orada Uzay, bana âşık oldu. Kızımla ‘genç çocuk’ diye tanıştırdım. İlk benden küçük flörtümdür. İlişkimiz 1.5 yıl sürdü. O zaman ünlü değildik. Geçenlerde alışveriş yaparken Uzay’ın annesi Eti ile karşılaştım. Büyükada’dan arkadaşım. Uzay’ın oğlu olduğunu çok sonra öğrendim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler